Uravalmennukset, Pohjois-Karjala

Urapolulla voi joskus tulla mutkia matkaan. Olemme tukena polullasi ottamassa askeleita oikeaan suuntaan.

Pohjois-Karjalan alueella tarjoamme neljää erilaista valmennuspolkua, joista voit valita itsellesi sopivimman. 

path Uravalmennukset, Pohjois-Karjala

Aloitamme kaikki polut yhteisellä aloitus- ja orientaatiojaksolla, jonka jälkeen lähdet etenemään yhdessä valmentajasi kanssa valitsemallasi polulla. Saat tarvittaessa myös tukea valmentajiltamme sinulle sopivan vaihtoehdon valitaan. Kaikki polut alkavat samana päivänä yhteisellä infolla, seuraavilla paikkakunnilla tai verkossa. 

Ilmoittautuminen:

 

Palveluun on jatkuva haku, ja pääset aloittamaan palvelussa nopeasti ja joustavasti. Kun olet ilmoittautunut palveluun, valmentajamme ottaa sinun yhteyttä henkilökohtaisesti, ja aloitat palvelussa valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen on sitova.

Kaikkiin tällä sivulla esiteltyihin valmennuksiin ilmoittaudutaan samalla verkkolomakkeella. Voit myös lähettää TE-toimistolle viestin Oma asiointi -palvelussa, niin virkailija ottaa sinuun yhteyttä. Valmennuksiin voit ilmoittautua milloin tahansa.

VALMENNUKSEN TOTEUTUS JA KESTO

Valmennusta toteutetaan 1–5 päivänä viikossa, ja se kestää enintään 30 päivää kolmen kuukauden aikana. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Voit valmennuksen aikana käydä myös tutustumassa haluamaasi työpaikkaan ja näyttämässä osaamistasi työnantajalle työnäyttöjaksolla, josta saat arvioinnin sekä osaamistodistuksen. Valmennuksista osa on myös kokonaan verkkototeutuksina ilman lähitapaamisia. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Minun Urapolkuni

Minun urapolkuni -valmennus on tukena polullasi ottamassa askeleita oikeaan suuntaan. Valmennuksessa rakennetaan henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. 

Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille urapolullaan tukea tarvitseville. Voit olla yhtä hyvin vastavalmistunut, pohtimassa ammatin vaihtoa, hiljattain työstäsi irtisanottu tai lomautettu. Tai harkitsetko yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.
Lataa esite tästä

Sote-urapolku

Urapolku sosiaali- ja terveysalalle -valmennuksessa rakennat valmentajan tuella oman reittisi sote-alan työtehtäviin. Voit olla jo alalle kouluttautunut tai vasta alasta kiinnostunut. Tavoitteena on luoda selkeä polku töihin tai opintoihin.

Jos olet alasta kiinnostunut, voit esimerkiksi tutustua alan eri työtehtäviin ja mahdollisuuksiin, tarkentaa tavoitteitasi ja tähdätä opintohakuun. Alalla jo työskennelleenä voit mm. kartoittaa osaamistasi työnäytössä, saada tukea urasuunnitteluun ja työnhakuun sekä rohkaistua tarttumaan alan mahdollisuuksiin.
Lataa esite tästä

Tuetusti Työuralle

Askarruttaako työkykysi tai onko työttömyytesi pitkittynyt? Tuetusti Työuralle -valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojesi suunnitteluun ja rakentamiseen. Valmennuksen aikana etsimme yhdessä ratkaisuja. Kartoitamme työ- ja työllistymiskykysi ja selvitämme sinulle soveltuvia työmahdollisuuksia, työkykysi huomioiden. Etsimme reitin osaamisen kehittämiseen tai sinun tilanteeseesi sopivaan muuhun palveluun. Tuettu uravalmennus on yhteistä tekemistä kohti Sinun tavoitteitasi. 
Lataa esite tästä

Kokemuksesta voimaa

Oletko kokenut, yli 55-vuotias työntekijä ja etsit uutta suuntaa työurallesi? Kokemuksesta Voimaa -valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojesi suunnitteluun ja rakentamiseen. 

Valmennuksen aikana saat tukea omien vahvuuksiesi löytämiseen, osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen sekä uusia ideoita oman osaamisesi kehittämiseen. Parannat digitaitoja ja -valmiuksiasi palvelussa, sillä aiheina mm. sähköinen asiointi eri palvelujärjestelmissä. Etsit valmentajan tuella reittejä työelämään ja työllistymiseen. Kokemuksesta Voimaa-valmennus on yhteistä tekemistä rennolla otteella!
Lataa esite tästä

Tarmoa työ- ja toimintakykyyn

Onko työ- ja toimintakykysi heikentynyt ja tunnet sen estävän
tulevaisuuden suunnitelmiasi tai työelämään siirtymisen?
Valmennuksemme on räätälöity tukemaan ja vahvistamaan sinua juuri siellä,
missä tarvitset sitä eniten.

Valmennuksen aikana saat tietoa omasta työ- ja toimintakyvystä sekä niihin vaikuttavista tekijöistä, tukea itsetunnon ja itsetuntemuksen kehittämiseen sekä uusia ideoita oman osaamisesi kehittämiseen. Voit myös suorittaa työnäytön tai osallistua työkykykartoitukseen. Palvelun sisältö räätälöidään yhdessä valmentajasi kanssa. 
Lataa esite tästä

Hae mukaan palveluun ja anna meidän auttaa sinua ottamaan askeleita oikeaan suuntaan. 

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

tyollisyyden-kuntakokeilut_002
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
arffman
TE_logo_1075x387
barona logo