TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja 27 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Olemme osa Baronaa. Tärkein tehtävämme on muodostaa kohtaantoa työpaikkojen ja työtä hakevien ihmisten kanssa, jonka eteen teemme työtä yhdessä laaja-alaisesti sekä moniammatillisesti. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

 
Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Työhönvalmennus on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston osatyökykyisille asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi. Voit lisäksi osallistua halutessasi pienryhmävalmennukseen. Palvelu sisältää esimerkiksi

 • alkukartoitus ja työllistymisen tavoite
 • monipuoliset työllistymis- ja kouluttautumisvaihtoehdot
 • osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
 • työnhakuvalmiuksien parantaminen
 • oman osaamisen myyminen
 • oman toimialan työelämä- ja työmarkkinatietous
 • ammatillisen liikkuvuuden laajentaminen
 • työnhaun suunnitelma
 • henkilöbrändäys
 • työelämätaidot
 • IT-taidot
 • osaamis- ja korttikoulutukset (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tulityökortti)
 • mielenterveyden tukeminen
 
Matkaeväinä polullasi

 
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu ja se kestää 12 kuukautta. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa sinulle sopivan mallin mukaan. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa ja pienryhmissä, henkilökohtaisesti tai verkossa. Palvelussa henkilökohtainen valmentajasi kulkee työllistymisen polulla rinnallasi, auttaa sinua tunnistamaan lähtökohtasi sekä tukee sinua pääsemään omaan työllistymisen tavoitteeseesi.

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka. Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat hankkivat erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

Vertaistukea

Pienryhmävalmennuksessa järjestetään esimerkiksi työllistymistä
tukevaa, toimialakohtaista, tiettyihin tapaamisiin ja tilaisuuksiin liittyvää toimintaa, kuten työnantajatreffit ja rekrytointitapahtumat. Lisäksi saat laaja-alaista tukea tarpeesi mukaan ja tietoa esimerkiksi mielenterveyttä ylläpitävistä elämäntaidoista.

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta ja tarvittaessa posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje, kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

Arffman-live joka keskiviikko Youtube kanavalla   klo 12-13 lue täältä lisää.

Workshopit lue täältä lisää.

Esite
Toimipaikkamme:

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki

Linnoitustie 4, 02600 Espoo

Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3, 01530 Vantaa

Laurinkatu 46, 08100 Lohja

Kansakoulunkatu 1, 04400 Järvenpää

Raaseporintie 9, 10600 Raasepori

Villa Valo, Rauhankatu 11, 6100 Porvoo

Hyvinkään kaupunginkirjasto, Torikatu 5, 05800 Hyvinkää

Yhteyshenkilöt:

Sanna Mathlin

044-733 4250

sanna.mathlin@edu.arffman.fi

Susanna Hyvärinen

044-090 1260

susanna.hyvarinen@edu.arffman.fi

Miten haen valmennukseen?

Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon tai kotikuntasi kuntakokeiluun ja kerro kiinnostuksestasi valmennukseen osallistumisesta.

Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi Oma Asiointi -nettipalvelun kautta  (www.te-palvelut.fi) tai puhelimitse numeroon 0295 025 500.

TE-palveluiden asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteistyössä