TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 27 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

 
Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Työhönvalmennus on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilun osatyökykyisille asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi. Voit lisäksi osallistua halutessasi pienryhmävalmennukseen. Palvelu sisältää esimerkiksi

 • alkukartoitus ja työllistymisen tavoite
 • monipuoliset työllistymis- ja kouluttautumisvaihtoehdot
 • osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
 • työnhakuvalmiuksien parantaminen
 • oman osaamisen myyminen
 • oman toimialan työelämä- ja työmarkkinatietous
 • ammatillisen liikkuvuuden laajentaminen
 • työnhaun suunnitelma
 • henkilöbrändäys
 • työelämätaidot
 • IT-taidot
 • osaamis- ja korttikoulutukset (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tulityökortti)
 • mielenterveyden tukeminen
 
Matkaeväinä polullasi

 
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu ja se kestää 12 kuukautta. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa sinulle sopivan mallin mukaan. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa ja pienryhmissä, henkilökohtaisesti tai verkossa. Palvelussa henkilökohtainen valmentajasi kulkee työllistymisen polulla rinnallasi, auttaa sinua tunnistamaan lähtökohtasi sekä tukee sinua pääsemään omaan työllistymisen tavoitteeseesi.

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka. Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat hankkivat erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

Vertaistukea

Pienryhmävalmennuksessa järjestetään esimerkiksi työllistymistä
tukevaa, toimialakohtaista, tiettyihin tapaamisiin ja tilaisuuksiin liittyvää toimintaa, kuten työnantajatreffit ja rekrytointitapahtumat. Lisäksi saat laaja-alaista tukea tarpeesi mukaan ja tietoa esimerkiksi mielenterveyttä ylläpitävistä elämäntaidoista.

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta ja tarvittaessa posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje, kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

Arffman-live joka keskiviikko Youtube kanavalla   klo 12-13 lue täältä lisää.

Workshopit lue täältä lisää.

Esite
Toimipaikkamme:

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki

Linnoitustie 4, 02600 Espoo

Technopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3, 01530 Vantaa

Laurinkatu 46, 08100 Lohja

Kansakoulunkatu 1, 04400 Järvenpää

Raaseporintie 9, 10600 Raasepori

Villa Valo, Rauhankatu 11, 6100 Porvoo

Hyvinkään kaupunginkirjasto, Torikatu 5, 05800 Hyvinkää

Yhteyshenkilöt:

Josefiina Viitamäki

044 4934 982

josefiina.viitamaki@edu.arffman.fi

 

Miten haen valmennukseen?

Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon tai kuntakokeiluun ja kerro kiinnostuksestasi valmennukseen osallistumisesta.

Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi Oma Asiointi -nettipalvelun kautta  (www.te-palvelut.fi).

TE-palveluiden tai kuntakokeilun asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteistyössä