TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

TyöDesign – osatyökykyisten valmennus, Uusimaa

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Asiakasohjaus on päättynyt.

Asiakasohjaus Arffmanin TyöDesign-valmennukseen on päättynyt 15.5.2024. Viimeiset työnhakijat aloittivat palvelussamme toukokuussa 2024, eikä uusia työnhakijoita voi enää ohjata palveluumme.

Valmennukseen ohjattiin lokakuusta 2021 alkaen yhteensä 1136 työnhakijaa Uudenmaan alueen kuntakokeiluista ja TE-toimistoista.

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja yli 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Työhönvalmennus on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilun osatyökykyisille asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. 

Tärkeintä on motivaatio työelämään, valmius työskennellä sen eteen ja sitoutua kasvokkaisiin valmennuksiin toimistoillamme vähintään kerran kuussa.


Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi. Voit lisäksi osallistua halutessasi pienryhmävalmennukseen. 


Valmennusprosessin sisältö:

  • alkukartoitus ja valmennussuunnitelma
  • kiinnostusten hahmottaminen sekä osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
  • omien voimavarojen ja mahdollisuuksien löytäminen
  • työelämätavoitteiden ja -suunnitelmien työstäminen
  • omaan tilanteeseen sopivien työ- ja koulutuspaikkojen etsiminen
  • oman osaamisen markkinointi ja työnhakuasiakirjojen laatiminen
  • tuki omaa tavoitetta kohti


Lisäksi valmennukseen voidaan sisällyttää

  • ammatinvalintapsykologin ohjausjakso
  • osaamis- ja korttikoulutukset (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tulityökortti)
  • Baronan työkykykartoitus
TyöDesing valmennus polku 2022

Esimerkki TyöDesign valmennuspolusta.


Matkaeväinä polullasi

 
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu ja se kestää noin 12 kuukautta. Valmennus toteutetaan kasvokkaisissa valmennuksissa kuukausittain vuoden aikana. Palvelussa henkilökohtainen valmentajasi kulkee työllistymisen polulla rinnallasi, auttaa sinua tunnistamaan lähtökohtasi ja voimavarasi sekä tukee sinua pääsemään omaan työllistymisen tavoitteeseesi. Osana valmennusta tarjoamme lähtötilanteesi ja mahdollisuuksiesi tunnistamisen tueksi Baronan työuravalmentajien työkykykartoituksen.

 

Vertaistukea

Vapaaehtoisia pienryhmävalmennuksia järjestetään kasvokkain ja videoyhteydellä. Sisältöinä ovat työnhakua ja työllistymistä tukevia tehtäviä ja vertaisryhmäkeskustelua. Lisäksi pienryhmät voivat käydä vierailuilla, kuten työnantajatreffeillä ja rekrytointitapahtumissa. Ryhmissä saat laaja-alaista tukea tarpeesi mukaan ja tietoa esimerkiksi jaksamista, hyvinvointia ja mielenterveyttä ylläpitävistä elämäntaidoista.


IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet Google workspace toimisto-ohjelmistolla, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä.

Postitamme lähimmälle Postin noutopisteelle tietokonelaukun, joka sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje, kuinka pääset alkuun sekä yhteystiedot palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

Asiakkaamme kertovat:
Esite
Toimipaikkamme:

Kornetintie 3, 00380 Helsinki

Linnoitustie 4, 02600 Espoo

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Laurinkatu 57 A, 08100 Lohja

Kansakoulunkatu 1, 04400 Järvenpää

Piispankatu 34, 06100 Porvoo

Raaseporintie 8, 10600 Tammisaari

Hyvinkään kaupunginkirjasto, Torikatu 5, 05800 Hyvinkää

Yhteyshenkilöt:

 

Josefiina Viitamäki

044 4934 982

josefiina.viitamaki@edu.arffman.fi

Miten haen valmennukseen?

Asiakasohjaus Arffmanin TyöDesign-valmennukseen on päättynyt 15.5.2024.

Yhteistyössä