Tapahtumat

Arffman LIVE

Arffman LIVE -lähetykset on suunniteltu erityisesti työllisyysalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Haluamme yhdistää ihmisiä, herättää keskustelua ja auttaa kehittämään innovaatioita työllisyyden maailmassa. Arffman LIVE -lähetyksiä järjestetään muutaman kerran vuodessa Youtube-kanavallamme. Jokainen tapahtuma räätälöidään käsittelemään sen hetken polttavimpia aiheita.

Tapahtuma on avoin kaikille, eikä ennakkoon ilmoittautuminen ole tarpeen. Lähetyksen loppuun varataan aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Ja jos et pääse osallistumaan livenä, ei hätää – tallennamme lähetyksen!

Liity tilaajaksi Youtube-kanavallemme, niin saat ilmoituksen, kun live-lähetys alkaa.

Suomi-hubi LIVE

Suomi-hubi LIVE tarjoaa työllistymisen kannalta hyödyllistä tietoa kansainvälisille työnhakijoille ja kotoutujille. Aidosti monikielinen ja kaikille avoin verkkolähetys striimataan Youtubessa joka toinen keskiviikko klo 12.30–13.30. Suomi-hubi LIVE sopii erinomaisesti esimerkiksi aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen, TUVAn tai ammatillisen koulutuksen tuntisisällöksi. 

Lähetysten aiheet liittyvät työllistymiseen, työelämään ja koulutukseen. Esitys pidetään helpolla suomen kielellä, ja pääkohdat tulkataan ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi. Lähetyksen seuraajat voivat kommentoida ja esittää kysymyksiä puhujille chatissa. Live-lähetyksen jälkeen videot ovat katsottavissa kaksi viikkoa, ja jälkikäteen katsoessa aikamerkit auttavat kelaamaan juuri itselle mieluiseen tulkkaukseen. Neljässä vuodessa kanavamme on kerännyt lähes 3500 seuraajaa, ja lähetyksemme saavat säännöllisesti 200–800 katselukertaa.

Kaikille avoin ja ilmainen Suomi-hubi LIVE on osa Arffmanin Suomi-hubi-kokonaisuutta, kuukausimaksullista verkkokielikoulutusta. Suomi-hubissa voi opiskella suomen kieltä eri taitotasoilla ja valmistautua yleiseen kielitutkintoon YKI-intensiivissä. Suomi-hubissa ei tarvitse odotella hakuajan tai kurssin alkamista vaan opiskelemaan pääsee saman tien. Ammattitaitoisten ja läsnäolevien opettajien ja pienryhmän kanssa voi opiskella päivittäin itselle sopivalla taitotasolla. 

 

Suomi-hubi LIVE 14.2.2024 Tutkintojen tunnustaminen ja säännellyt ammatit | Recognition of qualifications and regulated professions  

Suomi-hubi LIVE 31.1.2024 YKI-testiin! Ska du avlägga YKI-testet?

Suomi-hubi LIVE 17.1.2024 Anniskelupassi – Mikä se on ja mihin sitä tarvitaan? / Alcohol Passport – What is it and why is it needed?

13.12.2023 Suomi-hubi LIVE: Millainen on hyvä työhakemus? / What does a good job application cover letter look like?

29.11.2023 Webinar / Вебинар: Основы легкого предпринимательства в Финляндии

22.11.23 Suomi-hubi LIVE: Hygieniapassi

8.11.23 Suomi-hubin LIVE: Työsuojelu / Occupational Safety