Tapahtumat

Arffman LIVE

Arffman LIVE -lähetykset on suunniteltu erityisesti työllisyysalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Haluamme yhdistää ihmisiä, herättää keskustelua ja auttaa kehittämään innovaatioita työllisyyden maailmassa. Arffman LIVE -lähetyksiä järjestetään muutaman kerran vuodessa Youtube-kanavallamme. Jokainen tapahtuma räätälöidään käsittelemään sen hetken polttavimpia aiheita.

Tapahtuma on avoin kaikille, eikä ennakkoon ilmoittautuminen ole tarpeen. Lähetyksen loppuun varataan aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Ja jos et pääse osallistumaan livenä, ei hätää – tallennamme lähetyksen!

Liity tilaajaksi Youtube-kanavallemme, niin saat ilmoituksen, kun live-lähetys alkaa.

Suomi-hubi LIVE

Arffmanin Suomi-hubi LIVE on kansainvälisille työnhakijoille ja kotoutujille suunnattu monikielinen verkkolähetys Youtubessa keskiviikkoisin klo 12.30 – 13.30. Käsittelemme työllistymiseen, työelämään ja koulutukseen liittyviä aiheita selkosuomeksi ja tulkkaamme pääkohdat myös ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi. Lähetyksen seuraajat voivat kommentoida ja esittää kysymyksiä puhujille chatissa. Kanavallamme on yli 3000 seuraajaa ja lähetyksemme keräävät säännöllisesti yli 300 katselukertaa.

29.11.2023 Webinar / Вебинар: Основы легкого предпринимательства в Финляндии

8.11.23 Suomi-hubin LIVE: Työsuojelu / Occupational Safety