Startti sote-alalle, Rauma

Startti sote-alalle, Rauma

Kuvaus

Startti sote-alalle -koulutusjakso sopii sinulle, joka olet kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammateista ja koulutusvaihtoehdoista, ja haluat saada varmuutta, olisiko ala sinulle soveltuva. Sosiaali- ja terveysalan työtehtävät ovat monipuolisia ja alalle tarvitaan runsaasti uusia osaajia nyt ja tulevaisuudessa!

Koulutus alkaa: 12.02.2024

Haku päättyy: 24.01.2024

Kesto: 50 pv

Paikka: Sinkokatu 11, 26100 Rauma

Koulutuskieli: suomi

Kohderyhmä

Työvoimakoulutuksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat TE-toimiston työnhakijat. Kielitaidon suomen kielessä tulee olla riittävällä tasolla, jotta opiskelija pystyy osallistumaan suomenkieliseen opetukseen ja työssäoppimiseen. Suosituksena on B1.1 -taso.


Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tutustua sosiaali- ja terveysalan ammatteihin ja toimintaympäristöihin, niiden sisältöihin, ammattitaitovaatimuksiin ja ammatilliseen toimintaan sekä edistää sosiaali- ja terveysalan hakuprosessiin liittyvää osaamista ja valmiuksien kehittämistä.


Sisältö
  • Ammattiin orientoituvat opinnot, henkilökohtainen kehittämissuunnitelma, osaamiskartoitus, jatko-opiskelumahdollisuudet
  • Sosiaali- ja terveysalan ammatit ja ammattitaitovaatimukset
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmä ja lainsäädäntö, väestörakenteeseen liittyvät haasteet ja muutokset
  • Ammatillinen vuorovaikutus ja ammattietiikka
  • EA1, hygieniapassi
  • Työssäoppiminen (4 vkoa)

Toteutus

Koulutusjakson kesto on 50 työpäivää (12.2. – 23.4.24). Koulutus sisältää työssäoppimista ja teoriaopetusta, josta osa toteutetaan verkkoympäristössä, osa lähiopetuksena Raumalla (Sinkokatu 11). Koulutus sisältää myös opintokäyntejä alan yrityksiin.


Koulutukseen haku

Koulutukseen haetaan 24.1.24 mennessä tämän ilmoituksen alaosassa olevasta linkistä ”Hae tähän koulutukseen”. Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi.


Yhteystiedot

Tiina Ritvanen
tiina.ritvanen@edu.arffman.fi
050 441 1686

Lisätiedot

Katso tallenne 13.11.23 pidetystä TE-livelähetyksestä, jossa Arffmanin kouluttaja Tiina Ritvanen kertoo koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:

Yhteistyössä

arffman_black e_RGB
TE_logo_1075x387
ELY-logo copy_lapinakyva
Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.