Kokemuksesta Voimaa, Pohjois-Karjala

Kokemuksesta Voimaa -valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojesi suunnitteluun ja rakentamiseen. Valmennus on tarkoitettu yli 55-vuotiaille.

Valmennuksen aikana saat tukea omien vahvuuksiesi löytämiseen, osaamisen tunnistamiseen ja  uusia ideoita oman osaamisesi kehittämiseen. Parannat digitaitoja ja – valmiuksiasi mm. sähköinen asiointi eri palvelujärjestelmissä. Etsit valmentajan tuella reittejä työelämään ja työllistymiseen. Kokemuksesta Voimaa-valmennus on yhteistä tekemistä rennolla otteella!


Valmennuksen toteutus ja kesto

Valmennusta toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella 1-5 päivänä viikossa. Valmennuksen kesto on 30 päivää kolmen kuukauden aikana, omien tarpeidesi ja valmentajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti. Valmennuksen aikana on mahdollista olla työnäytössä työpaikalla 15 päivää. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden. Saat myös tukea digitaitojen ja -valmiuksien kehittämiseen.


Sisältö

Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi

  • Urasuunnittelu, mitkä ovat kiinnostuksen kohteeni ja tavoitteeni?
  • Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen
  • työkykykartoitus ja muutosvalmiuskysely
  • mahdollisten työllistymisen esteiden tunnistaminen
  • itsetuntemuksen vahvistaminen
  • henkilökohtaisen työnhakutilanteen ja -valmiuksien kehittäminen
  • Työelämätietous, eri työllistymisvaihtoehdot
  • Koulutustietous, eri vaihtoehdot kouluttautumiselle
  • Tietoa yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä


Valmennus alkaa 1-3 päivää kestävällä orientaatio jaksolla. Jakson aikana selvität osaamisesi ja tunnistat vahvuutesi valmentajan tuella. Mietit, miten voit panostaa omaan hyvinvointiisi ja työllistymiseen. Opit hyödyntämään verkkoa ja voit harjoitella tuetusti sähköistä asiointia sekä saat tietoa tarjolla olevista palveluista. 

Ilmoittautuminen

Kokemuksesta Voimaa -valmennukseen on jatkuva haku, ja sitä toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajankohdasta ja -paikasta kanssasi. Valmennuksiin voit ilmoittautua milloin tahansa. Ilmoittautuminen on sitova.

Voit ilmoittautua valmennukseen oheisen verkkolomakkeen kautta. Voit myös lähettää TE-toimistolle viestin Oma asiointi -palvelussa, niin virkailija ottaa sinuun yhteyttä.

Kun olet ilmoittautunut, valmentajamme ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajasta ja -paikasta kanssasi.

Yhteystiedot


Roosa Piipponen

+35844 784 5899
roosa.piipponen@edu.arffman.fi

Yhteistyössä

arffman_black e_RGB
te-palvelut_logo2
ELY-logo copy_lapinakyva
Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 27 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.