Nuorten Valmennus, Uusimaa

NUORTEN VALMENNUS,

UUSIMAA 

Arffman, paras polku työhön

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja yli 30 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee yli 180 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa. Olemme osa Baronaa. Tärkein tehtävämme on muodostaa kohtaantoa työpaikkojen ja työtä hakevien ihmisten kanssa, jonka eteen teemme työtä yhdessä laaja-alaisesti sekä moniammatillisesti. Barona on Suomen suurimpia työnantajia, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. 


Kenelle työhönvalmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu ensijaisesti alle 30-vuotiaille nuorille, jotka ovat ilmoittautuneet TE-toimiston työnhakijoiksi. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

 
Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi.

 • alkukartoitus ja tavoite
 • realistiset työllistymisen mahdollisuudet
 • monipuoliset työllistymisen vaihtoehdot
 • osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
 • työnhakuvalmiuksien parantaminen
 • oman osaamisen myyminen
 • oman toimialan työelämä- ja työmarkkinatietous
 • ammatillisen liikkuvuuden laajentaminen
 • työnhaun suunnitelma
 • osaamisen kehittämisen mahdollisuudet
 • työelämätaidot
 • tarpeen mukaan lupakorttikoulutuksia
 
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa henkilökohtaisesti tai verkossa. 

 

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta ja tarvittaessa posti toimittaa ne sinulle. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje, kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi. Arffmanin IT-tukihenkilö on apunasi lainalaitteita koskevissa kysymyksissä koko valmennuksen ajan.

 

Toimipaikkamme:
Helsinki

Kornetintie 3, 00380 Helsinki

Länsi-Uusimaa

Linnoitustie 4, 02600 Espoo

Laurinkatu 46, 08100 Lohja

Yhteyshenkilöt:

Sanna Mathlin

Palvelujohtaja
044 733 4250
sanna.mathlin@edu.arffman.fi

Tea von Gizycki

Valmennuskoordinaattori
044 766 1650
tea.vongizycki@edu.arffman.fi

Miten haen työhönvalmennukseen?

Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon tai kotikuntasi kuntakokeiluun ja kerro kiinnostuksestasi Nuorten valmennukseen.

Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi:  

Oma Asiointi -nettipalvelun kautta  www.te-palvelut.fi tai puhelimitse numeroon 0295 025 500.

TE-palveluiden asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.