Työhönvalmennus Varsinais-Suomi

Työhönvalmennus
Varsinais-Suomi

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Turun Alue

Turun, Paraisen, Vakka-Suomen
ja Loimaan seudut

Salon Alue

Salon, Someron
ja Kemiönsaaren seudut

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Valmennuksen vaikutukset

image (5)
 
Kenelle työhönvalmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu Varsinais-Suomen työttömiksi työnhakijoiksi ilmoittautuneille – te-toimiston sekä kuntakokeilun asiakkaille. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Osalla työttömyys on jatkunut pidempään, osalla alle vuoden. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

 
Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi.

 • alkukartoitus ja tavoite
 • realistiset työllistymisen mahdollisuudet
 • monipuoliset työllistymisen vaihtoehdot
 • osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
 • työnhakuvalmiuksien parantaminen
 • oman osaamisen myyminen
 • oman toimialan työelämä- ja työmarkkinatietous
 • ammatillisen liikkuvuuden laajentaminen
 • työnhaun suunnitelma
 • henkilöbrändäys
 • työelämätaidot

 
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa henkilökohtaisesti tai verkossa. 

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka. Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat hankkivat erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

 
IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta, jotka voit tulla hakemaan toimistoltamme tai posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje kuinka pääset alkuun.

 
Vertaistukea

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi voit halutessasi osallistua verkossa myös ryhmätyöskentelyyn. Yhdessä työskentely valmentajien ja muiden asiakkaiden kanssa antaa mahdollisuuksia harjoitella ja kokeilla uusia työnhakutaitoja samoin kuin saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia vertaistuen merkeissä.


Palvelu sisältää materiaalia Arffmanin digitaaliselta alustalta – Polku.
Sisältö käsittelee laajasti työllistymiseen liittyviä teemoja, täydentäen ja tukien muita valmennussisältöjämme.

Esitteet
Te-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

Turun Alue 

Turun, Paraisen, Vakka-Suomen 
ja Loimaan seudut 

turun.alue@edu.arffman.fi

Turku:

Kivikukkaro, Yliopistokatu 29 B

DataCity, Lemminkäisenkatu 14-18 C

ElectroCity, Tykistökatu 4


Uusikaupunki:

Ylinenkatu 16


Loimaa:

Turuntie 8-10, 32200 Loimaa,
Kauppakeskus 2 kerros

Salon Alue

Salon, Someron 
ja Kemiönsaaren seudut

salon.alue@edu.arffman.fi


Salo:

Auringonsalo, Turuntie 22


Kemiö:

Villa Lande, Engelsbyntie 8


Somero:

Kirjasto, Kiiruuntie 2

Yhteistyössä