Minun Urapolkuni, Pohjois-Karjala

 


Urapolulla voi joskus tulla mutkia matkaan. Minun urapolkuni -valmennus on tukena polullasi ottamassa askeleita oikeaan suuntaan. Valmennuksessa rakennetaan henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. 

Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille urapolullaan tukea tarvitseville. Voit olla yhtä hyvin vastavalmistunut, pohtimassa ammatin vaihtoa, hiljattain työstäsi irtisanottu tai lomautettu. Tai harkitsetko yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.


Toteutus

Valmennusta toteutetaan 1–5 päivänä viikossa, ja se kestää enintään 30 päivää kolmen kuukauden aikana. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Valmennus on mahdollista toteuttaa myös kokonaan verkossa ilman lähitapaamisia. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden.


Sisältö

Valmentajamme suunnittelee kanssasi tilanteesi ja tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden. Aiheet ovat valittavissa mm. seuraavista kokonaisuuksista:

  • Urasuunnittelu, mitkä ovat kiinnostuksen kohteeni ja tavoitteeni?
  • Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen
  • Elämäntilanteen ja työkyvyn kartoitus
  • Itsetuntemuksen vahvistaminen
  • Työhyvinvointi ja työssäjaksaminen
  • Oman oppimistyylin ja -tapojen tunnistaminen
  • Työelämätietous, eri työllistymisvaihtoehdot
  • Koulutustietous, eri vaihtoehdot kouluttautumiselle
  • Tietoa yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä


Ilmoittautuminen

Minun Urapolkuni -valmennukseen on jatkuva haku, ja sitä toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajankohdasta ja -paikasta kanssasi. Ilmoittaudu palveluun oheisella verkkolomakkeella. Voit myös lähettää TE-toimistolle viestin Oma asiointi -palvelussa, niin virkailija ottaa sinuun yhteyttä. Valmennuksiin voit ilmoittautua milloin tahansa.

 

Esite

Lisätietoja 

 

Palautetta asiakkailtamme

Asiakkaamme ovat antaneet Minun Urapolkuni-valmennukselle arvosanaksi valmentajiemme työskentelystä erinomaisen 4,2/5. Asiakkaamme ovat todenneet palvelusta seuraavaa: 

”Oma valmentajani Lea Mustonen on hyvin empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Kiitokset Lealle :-)”

”Valmentaja on erittäin kannustava, tukeva, motivoi, antaa vinkkejä. Hän on mukana. Hänen koulutuksensa ovat mielenkiintoisia ja kehittävät taitoja, antoivat minulle voimaa toimia.”

”Todella hyödyllinen ja ammattitaidolla toteutettu valmennusjakso. Kiitos paljon, että sain olla mukana!

”Suuret kiitokset Arffmanille, Roosa-valmentajalle ja TE-toimistolle. ”

”Hienoa, että tämänkaltaisia valmennuksia on tarjolla.”

”Kiitos Lealle! Lealta sain vinkkejä tulevaisuutta ajatellen.”

”Valmennuksen parasta antia olivat henkilökohtaiset tapaamiset valmentajan kanssa. Niissä puhuttiin asiaa, ja tehtiin minulle sopivia suunnitelmia.”

”Erityiskiitos Lea Mustoselle (Arffman). Hän on todella hyvä valmentaja, esittää asiat selkeästi, on aina ystävällinen, hänen esitystään jaksoi aina kuunnella.”

”Roosa Piipposen ammattitaidolle ja tietämykselle 10 pistettä. Valmentajan ottautuminen ja myötätunto on lisännyt uskoa niin työttömyydestä kuin rajoitteiden kanssa elämisestä selviytymiseen.”

”Valmennus auttoi tekemään tulevaisuuden suunnitelmia työn suhteen.”

”Mielestäni sain tosi hyvää tietoa niistä valmennuskerroista joihin osallistuin. Valmentajat suhtautuivat hyvin kysymyksiini ja olivat asiantuntijoita.”

”Erittäin hyvin toteutettu.”

”Koulutus ja ohjaus tapahtui täysin etänä, mikä oli minusta hyvä asia. Webinaareihin osallistuminen oli helppoa ja yksinkertaista, koska ei tarvinnut matkustaa minnekään oppiakseen vaan riitti että avasi tietokoneen tiettynä päivän tiettyyn aikaan. Webinaareissa oli monipuolinen valikoima erilaisia teemoja, joista jokaiselle varmasti löytyi itseä hyödyttävää tietoa. Webinaarien ajankohta ja pituus oli minusta sopiva. Webinaarin lisäksi olin säännöllisesti yhteydessä valmentajaani, mikä oli piristävää ja hyödyllistä prosessin kannalta.”

”Luennot olivat todella hyviä ja niistä sain paljon eväitä jatkoon! Kiitos Lealle ja Maaritille! Ajatukseni työmaailmasta ja työn haun prosessista muuttuivat suuresti. Mikään luento ei mielestäni ollut turha.”

”Valmennus oli erittäin hyvä ja monipuolinen. Sain siitä sen avun, neuvon ja tuen, mitä tarvitsin. Sain valmennuksesta apua työnhakuun, cv:n laatimiseen ja työhaastatteluun valmistautumiseen. Tämä valmennus auttoi, että sain unelmieni työpaikan. Työ alkaa jonkun ajan kuluttua valmennuksen päättymisen jälkeen. Iso kiitos kaikille!”

”Mielenkiintoisia aiheita oli ja kyllä suosittelen muillekin käymään. ISO KIITOS! Ja psykologian tehtävät olivat mielenkiintoisia ja Youtube-vetäjä todella hyvä, ihmisystävällinen ja ylläpitää mielenkiinnon esityksiensä kuuntelemisessa/katsomisessa.”

Yhteistyössä