Tuetusti työuralle, Pohjois-Karjala

Tuetusti Työuralle, 

Pohjois-Karjala

Tuetusti Työuralle -valmennuksessa saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojesi suunnitteluun ja rakentamiseen. Valmennuksen aikana etsimme yhdessä ratkaisuja, kuinka voisit työllistyä sinulle sopiviin työtehtäviin, sinulle sopivalla tavalla,  etsimme  reitin osaamisen kehittämiseen tai sinun tilanteeseen sopivaan muuhun palveluun. Tuettu uravalmennus on yhteistä tekemistä kohti sinun tavoitteita


Valmennuksen toteutus ja kesto

Valmennusta toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella 1-5 päivänä viikossa. Valmennuksen kesto on 30 päivää kolmen kuukauden aikana, omien tarpeidesi ja valmentajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti. Valmennuksen aikana on mahdollista olla työnäytössä työpaikalla 15 päivää. Valmennus toteutetaan lähityöskentelynä, etätyöskentelynä sekä verkkovalmennuksena. Tarvittaessa saat käyttöösi tietokoneen ja verkkoyhteyden.
Parannat digitaitoja ja -valmiuksiasi, sillä aiheisiin sisältyy mm. sähköinen asiointi eri palvelujärjestelmissä. 

 

Sisältö

Muita käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi

  • Urasuunnittelu, mitkä ovat kiinnostuksen kohteeni ja tavoitteeni?
  • Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen
  • työkykykartoitus ja muutosvalmiuskysely
  • mahdollisten työllistymisen esteiden tunnistaminen
  • itsetuntemuksen vahvistaminen
  • henkilökohtaisen työnhakutilanteen ja -valmiuksien kehittäminen
  • digitaitojen  ja – valmiuksien parantamista  mm. sähköinen asiointi eri palvelujärjestelmissä. 
  • Työelämätietous, eri työllistymisvaihtoehdot
  • Koulutustietous, eri vaihtoehdot kouluttautumiselle
  • Tietoa yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä


Valmennus alkaa 1-3 päivää kestävällä orientaatio jaksolla. Jakson aikana selvität osaamisesi ja tunnistat vahvuutesi valmentajan tuella. Mietit, miten voit panostaa omaan hyvinvointiisi ja työllistymiseen. Opit hyödyntämään verkkoa ja voit harjoitella tuetusti sähköistä asiointia sekä saat tietoa tarjolla olevista palveluista.

Ilmoittautuminen


Tuetusti Työuralle -valmennukseen on jatkuva haku, ja sitä toteutetaan koko Pohjois-Karjalan alueella. 
Valmentaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajankohdasta ja -paikasta kanssasi. Ilmoittaudu palveluun oheisella verkkolomakkeella. Voit myös lähettää TE-toimistolle viestin Oma asiointi -palvelussa, niin virkailija ottaa sinuun yhteyttä. Valmennuksiin voit ilmoittautua milloin tahansa.

Voit ilmoittautua valmennukseen oheisen verkkolomakkeen kautta. Voit myös lähettää TE-toimistolle viestin Oma asiointi -palvelussa, niin virkailija ottaa sinuun yhteyttä.


Kun olet ilmoittautunut, valmentajamme ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja sopii valmennuksen aloitusajasta ja -paikasta kanssasi.

Lisätietoja


Roosa Piipponen
044 784 5899
roosa.piipponen@edu.arffman.fi

Yhteistyössä