Uraohjauspalvelu, Joensuu

Uraohjauspalvelu, Joensuu

Toivotko apua urasuunnitteluun? Mietitkö, mikä on seuraava askel kohti ammatillisia tavoitteitasi? Henkilökohtainen uraohjaaja auttaa!
 
Kuvaus

Uraohjauksen tavoitteena on syventää tietoisuuttasi omasta urapolustasi, tukea sinua kartoittamaan omia mielenkiinnon kohteitasi, tavoitteitasi, osaamistasi ja vahvuuksiasi sekä kytkeä tämä tieto erilaisiin koulutus- ja ammattivaihtoehtoihin. 

Palvelun päätyttyä sinulla on selkeä käsitys siitä, millainen urapolkusi voisi olla ja suunnitelma siitä, miten saavuttaa tavoitteesi. 


Kohderyhmä

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti yli 30-vuotiaille Joensuun Työllisyyspalvelujen asiakkaille, jotka toivovat tukea uuden uran valitsemisessa, alanvaihtoon liittyvissä asioissa sekä jo vanhentuneen tutkinnon uudelleen päivittämisessä. 


Toteutus

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdista yhdessä valmentajasi kanssa. Tapaamiset järjestetään valmentajasi kanssa pääosin henkilökohtaisesti. Tilanteesi niin vaatiessa tapaamiset voidaan pitää myös verkossa. 

Tapaamiskerrat määräytyvät tarpeidesi mukaan. Valmennus on intensiivinen, ja kestää enintään kuusi (6) valmennustuntia yhteensä 8 viikon aikana. 


Sisältö

  • Osaamiskartoitus 
  • Ammatillisten tavoitteiden läpikäynti 
  • Ala- ja opiskeluvaihtoehtojen selvittäminen 
  • Konkreettinen urasuunnitelma 
  • Loppuyhteenveto 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Joensuun kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. 

https://luotsijoensuu.fi/ 

Ilmoittautumisen jälkeen Arffmanin valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ensimmäisen uraohjausajan sopimiseksi. Palvelu on sinulle maksuton. 

Lisätietoja


Maarit Sotikov
044 776 6341
maarit.sotikov@edu.arffman.fi

Yhteistyössä

arffman_black e_RGB
tyollisyyspalvelut-rgb-transparent-sininen
luotsi_logo_vaaka_rgb
ELY-logo copy_lapinakyva
EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb_MV