Omakielinen työhönvalmennus maahanmuuttaneille, Kouvola

Omakielinen työhönvalmennus maahanmuuttaneille, Kouvola

Henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua työnhaun tueksi.
Kenelle: 

Valmennus on tarkoitettu Kaakkois-Suomen TE-toimiston maahanmuuttaja-asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista, omakielistä tukea avoimille työmarkkinoille työllistymiseen ja työmarkkinoilla pysymiseen. Valmennus on osallistujalle maksuton.

 
Miten valmennus toteutetaan:

Valmennuksemme lähtee liikkeelle sinun tarpeistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi. Palvelumme on pääsääntöisesti yksilövalmennusta, joka on räätälöity juuri sinulle. Tarvittaessa valmennusta voidaan kuitenkin toteuttaa myös pienryhmissä, jossa 4 – 6 asiakasta voivat hyötyä oppimista tukevasta ilmapiiristä yhdessä.

Valmennuksessa tavataan pääasiassa kasvokkain tai toissijaisesti etänä. Palvelu voi lisäksi sisältää ohjausta puhelimitse ja sähköpostitse osallistujan palvelutarpeen mukaisesti.

Monikielinen tuki: valmennuksen aikana saat yksilöllistä ja joustavaa tukea omalla äidinkielelläsi (ukraina tai venäjä). Valmennuksen aikana voidaan myös käyttää muita yhteisiä kieliä.

 
Valmennuksessa tarjotaan: 
  • Henkilökohtaista neuvontaa työnhakuun.
  • Työnhakuasiakirjojen läpikäynti ja apua niiden laatimiseen.
  • Vahvuuksiesi tunnistaminen työmarkkinoilla.
  • Työpaikkojen etsiminen ja myös piilotyöpaikat.
  • Motivaation tukeminen aktiiviseen työnhakuun.
  • Työnantajien kontaktointi puolestasi.
  • Valmistautuminen erilaisiin työhaastatteluihin.
  • Tukea työsuhteen alkuvaiheessa sinulle ja työnantajalle.

Kesto:

Palvelun kesto on 2,5kk- 6kk riippuen asiakkaan tilanteesta.


Paikka:

Kauppalankatu 9, Kouvola

 
Ilmoittautuminen:

TE-toimiston  asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen olemme sinuun yhteydessä valmennuksen aloituksesta.

Esitteet / Брошури / Брошюры
Yhteystiedot:

omavalmennus.kaakkois-suomi@edu.arffman.fi

 
Lisätietoja


Sanna Mathlin
Palvelujohtaja
+358 44 733 4250
sanna.mathlin@edu.arffman.fi

Tiina Martimo
Projektipäällikkö
+358 44 766 1226
tiina.martimo@edu.arffman.fi

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä

Arffman logo 200100
TE_logo_1075x387
ELY-logo copy_lapinakyva