Ukrainalaisten OmaValmennus, Varsinais-Suomi

Ukrainalaisten OmaValmennus, Varsinais-Suomi

Henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua työnhaun tueksi.
Miten valmennus toteutetaan:

Valmennuksessa tavataan sekä kasvokkain että etänä yhdessä Arffmanin valmentajan sekä omakielisen valmentajan kanssa. Valmennus sisältää sekä yksilö- että ryhmävalmennusta ja siinä tavoitteena on edistää jokaisen osallistujan tilannetta kohti omaa tavoitetta.

 
Kenelle: 

Valmennus on tarkoitettu TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaina oleville ukrainalaisille työnhakijoille Varsinais-Suomen alueella. Valmennus on asiakkaalle maksuton.

 
Valmennuksessa tarjotaan:
  • valmentajan tuki työpaikan etsimisessä tai oman jatkopolun löytämisessä
  • verkostoja alueen toimijoihin ja järjestöihin
  • tukea ja opastusta sähköisen asioinnin käytössä työnhaussa ja viranomaisasiointipalveluissa.
  • mahdollisuus lainata tarvittaessa IT-laitteistoa valmennuksen ajaksi.
 
Kesto:

50h / 5 kuukautta

 
Paikka:

Turun alue, Salon alue ja verkossa.

 
Sisältö mm.:
  • alkukartoitus ja tutustuminen
  • yksilöohjauksessa omien tavoitteiden asettaminen
  • ryhmässä tutustuminen työnantajiin, järjestöihin, toimijoihin
  • CV, työhakemus, työnhakutaidot
  • digitaitojen vahvistaminen
  • konkreettinen jatkosuunnitelma valmennuksen päätteeksi

 

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli sinulta ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta, jotka voit tulla hakemaan toimistoltamme tai posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 


Ilmoittautuminen:

TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen olemme sinuun yhteydessä valmennuksen aloituksesta.

Esitteet / Брошури / Брошюры
Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä

Arffman logo 200100
TE_logo_1075x387
ELY-logo copy_lapinakyva
tyollisyyden-kuntakokeilut_002