Työllistä taidolla 2023Työllistä taidolla – autamme yritystäsi kasvamaan

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Nyt tai tulevaisuudessa lisätyövoimaa tarvitsevalle.

Työllistä taidolla on Arffmanin, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden yhteistyöprojekti, jossa me Arffmanin asiantuntijat autamme kehittämään työnantajaosaamistasi ja perehdytämme onnistuneen rekrytoinnin saloihin.

Palvelu on maksuton ja tarkoitettu mikroyrityksille ja yksinyrittäjille, jotka aikovat työnantajiksi.

 

Mitä hyödyt?

Saat maksutta päivitettyä työnantajaosaamisesi ajantasalle.

Autamme sinua rekrytointiprosessin suunnittelussa ja aikatauluttamisessa ja myös alihankintaan sekä työvoiman vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Saat työvoiman hankintaa varten kattavan työkalupakin, jonka avulla säästät aikaa ja rahaa.

Voit saada 3-5 h henkilökohtaista neuvontaa 6kk aikana. Palveluun kuuluu kirjallinen konsultin tekemä etenemissuunnitelma.

Myös työnhakijat ovat yrityksen tärkeitä asiakkaita, ja hyvän hakijakokemuksen tuottamiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen kannattaa panostaa. Osaava työnantaja ja hyvämaineinen yritys houkuttelevat työnhakijoita.

Yrityksen täytyy pystyä kilpailemaan osaajista ja turvata liiketoiminnan kehitys.  Tämä on hyvä mahdollisuus saada parhaat tekijät, kun osaat rekrytoida oikein. Arffmanilla, joka on osa Baronaa, on laaja työnhakijaverkosto, jossa voi olla osaaja sinun tarpeeseesi. Kysy lisää.


Palvelun sisältöjä ovat mm.

  • työvoiman hankinta (myös kansainvälinen rekrytointi)
  • työnantajamielikuva ja profiloitu hakijaviestintä
  • hakijaprofiilin määrittäminen onnistuneen kasvun  aikaansaamiseksi
  • työpaikkailmoituksen tekeminen ja ilmoittelukanavan valinta
  • alihankinta
  • rekrytointi koulutusohjelman kautta
  • taloudelliset tuet rekrytointiin
  • työsopimuksen solmiminen ja ajantasainen työlainsäädäntö.
  • onnistunut perehdytys ja esimiestyö

Hakeutuminen

Ilmoittautuminen palveluun tapahtuu TE-toimiston sivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. TE-toimiston sivu aukeaa alla olevan painikkeen kautta.

Asiantuntijat

Olen onnistuneesti auttanut satoja eri alojen yrityksiä rekrytoinneissa, ja  tunnen hyvin työvoiman hankintaan liittyvät haasteet, riskit sekä mahdollisuudet. Kokemusta myös kansainvälisestä rekrytoinnista. Tunnen hyvin työnhakijamarkkinat, ja autan mielelläni yritystäsi kasvamaan.
Tehdään yrityksestäsi houkutteleva hakijoille.

Tanja Väre
Palvelupäällikkö
040 1765042
tanja.vare@edu.arffman.fi

Toimin HR -konsulttina ja  liiketoiminnan muutoksen tekijänä. Olen tukenut yli sadan yrityksen työnantajamielikuvan kehittymistä, auttanut rekrytoinneissa sekä liiketoiminnan kasvun ja työnantajavastuun kysymyksissä. Olen myös toteuttanut yrittäjäkoulutuksia, auttanut vuokratyöosuuskunnan käynnistämiseen liittyvissä asioissa ja kehittänyt etätyön johtamisen tueksi itseohjautuvan järjestelmän.
Pohditaan yhdessä liiketoiminnan kasvun edellytyksiä, ja mietitään sopivat tavat kasvattaa yrityksesi kilpailukykyä

Minna Tuohimaa
liiketoiminnan muutosasiantuntija
044 7551125
minna.tuohimaa@edu.arffman.fi

Olen ollut pitkään mukana eri alan yritysten rekrytointiprosesseissa, ja tunnistan rekrytointiin liittyvät niin haasteet kuin mahdollisuudetkin. Olen tullut innolla mukaan Työllistä taidolla 2022 -projektiin, ja autan mielelläni ilmoittautumiseen ja palvelun suunnitteluun liittyvissä asioissa. Palvelun sisältö räätälöidään aloitusvaiheessa erikseen kunkin yrityksen tarpeita vastaavaksi, jotta yrityksesi saa parhaan mahdollisen hyödyn ja työkalut kasvuun sekä entistä parempaan rekrytointiin.

Markku Kiiski
Myyntikonsultti
044 4932002
markku.kiiski@edu.arffman.fi

Minulla on 12 vuoden pedagoginen kokemus ja vahva osaaminen henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Olen toiminut yli 10 vuotta yrittäjänä, ja haluan auttaa myös muita pienyrittäjiä menestymään liiketoiminnassa. Olen valmentanut vuositasolla yli kahtasataa yrittäjää niin yritysvalmennuksen, tapahtumatuotannon kuin myös digitaalisen markkinoinnin saralla. Olen tulevaisuuteen suuntautunut ja helposti lähestyttävä yritystoiminnan asiantuntija.

Satu Haveri
yritysneuvoja
044 4939926
satu.haveri@edu.arffman.fi

Katso palvelun esittelyvideo

OMA
TYÖNTEKIJÄ?

Suoraan tai
koulutuksen kautta

VUOKRA- ja
ALIHANKINTATYÖT

Näytämme parhaat
vinkit.

POLUT
TUKIVIIDAKKOON

Etsimme yhdessä
sopivat.

PALVELEMME
KOKO SUOMESSA

Etäyhteydellä
sekä kasvotusten.