Työllistä taidolla 2021

TYÖLLISTÄ  TAIDOLLA

Kehitä työnantajaosaamistasi ja hanki ajoissa kilpailuetua.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Nyt tai tulevaisuudessa lisätyövoimaa tarvitsevalle.

Työllistä taidolla on Arffmanin, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden yhteistyöprojekti, jossa me Arffmanin asiantuntijat autamme kehittämään työnantajaosaamistasi ja perehdytämme onnistuneen rekrytoinnin saloihin.

Palvelu on maksuton ja tarkoitettu alle 10 henkilöä työllistäville yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka aikovat työnantajiksi. Työvoimatarpeesi voi olla nyt tai myöhemmin tulevaisuudessa.

 

Mitä hyödyt?

Saat maksutta päivitettyä työnantajaosaamisesi ajantasalle.

Autamme sinua rekrytointiprosessin suunnittelussa ja aikatauluttamisessa ja myös alihankintaan sekä työvoiman vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Saat työvoiman hankintaa varten kattavan työkalupakin, jonka avulla säästät aikaa ja rahaa.

Myös työnhakijat ovat yrityksen tärkeitä asiakkaita, ja hyvän hakijakokemuksen tuottamiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen kannattaa panostaa. Osaava työnantaja ja hyvämaineinen yritys houkuttelevat työnhakijoita.

Olet valmis, kun kilpajuoksu työntekijöistä alkaa.

Koronan jälkeen koittavat uudenlaiset työntekijämarkkinat. Yrityksen täytyy pystyä kilpailemaan osaajista ja turvata liiketoiminnan kehitys.  Tämä on hyvä mahdollisuus saada parhaat tekijät, kun osaat rekrytoida oikein. 

Palvelun sisältöjä

 • työnantajamielikuvan kehittäminen hakijoiden houkuttelemiseksi
 • hakijaprofiilin määrittäminen onnistuneen ”mätsäyksen” aikaansaamiseksi
 • työpaikkailmoituksen tekeminen ja ilmoittelukanavan valinta
 • verkostostamme hyviä ehdokkaita tarjolla olevaan työpaikkaan 
 • tietoa erilaisista rekrytoivista koulutusvaihtoehdoista
 • työsopimuksen solmimiseen liittyviä neuvoja
 • tietoa ajantasaisesta työlainsäädännöstä
  (myös poikkeusajan lainsäädännöstä)
 • työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyvää tietoutta
 • työntekijän perehdyttämiseen liittyviä neuvoja
 • kirjallinen etenemissuunnitelma
tyollista-taidolla-palvelukuvaus-boksi

Asiantuntijat

Olen onnistuneesti auttanut kymmeniä eri alojen yrityksiä saamaan vakituisen työntekijän. Tunnen hyvin henkilöstöhallinnon haasteet ja työvoiman hankintaan liittyvät riskit ja myös mahdollisuudet. Kokemusta myös ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamisesta. Satojen työnhakijoiden ja haastattelujen myötä ovat lisäksi  työnhakijamarkkinat tulleet tutuiksi. Tehdään yrityksestäsi houkutteleva hakijoille. Autan mielelläni myös sinun yritystäsi onnistumaan.

Tanja Väre
HR-asiantuntija
040 1765042, tanja.vare@edu.arffman.fi

Minulla on laaja näkemys rekrytointiin sekä työnantajan että työnhakijan näkökulmasta. Olen auttanut lukuisia työnantajia löytämään sopivan työntekijän. Rekrytointikanavien sekä monen eri alan koulutuksen tunteminen auttavat ideoimaan räätälöityjä ratkaisuja, samoin myös kyky keskittyä jokaisen asiakkaan tilanteeseen henkilökohtaisesti ja asiakasta kuunnellen.

Susanna Honko
asiantuntija
044 744 1171, susanna.honko@edu.arffman.fi

Olen käynnistänyt vuokratyöosuuskunnan ja kehittänyt henkilöstön itseohjautumisen systeemiä. Olen toiminut yrityskoulutuksissa, kehitysprojekteissa ja työnhaun valmennuksissa. Tunnistan rekrytoinnin liiketoimintariskit. Autan mielelläni myös sinun yritystäsi löytämään parhaat vaihtoehdot liiketoiminnan onnistumiselle.

Minna Tuohimaa
muutosasiantuntija
044 7551125, minna.tuohimaa@edu.arffman.fi

Monta tapaa työllistää. Me autamme valitsemaan sinulle sopivimman.

Me  autamme sinua onnistumaan työnantajana ja saamaan itsellesi sitoutuneita osaajia.  Toimimme myös kuuntelijana ja sparraajana haastavassa tilanteessa ja joskus ulkopuolinen näkökulma voi auttaa eteenpäin. Muutostilanteessa uusiutuminen voi tuoda myös mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksesi tilanteeseen sopiva ratkaisu. Haluamme tarjota osaamisemme käyttöösi ja aidosti auttaa sinua. Olemme onnistuneesti palvelleet tuhansia yrityksiä. Palvelu onnistuu mainiosti verkon kautta ja puhelimitse valtakunnallisesti.

Katso palvelun esittelyvideo

OMA
TYÖNTEKIJÄ?

Suoraan tai
koulutuksen kautta

VUOKRA- ja
ALIHANKINTATYÖT

Näytämme parhaat
vinkit.

POLUT
TUKIVIIDAKKOON

Etsimme yhdessä
sopivat.

PALVELEMME
KOKO SUOMESSA

Etäyhteydellä
sekä kasvotusten.