Työllistä taidolla

Uudistunut
TYÖLLISTÄ TAIDOLLA 2020

Ensimmäinen työntekijä on suuri askel yrittäjälle. Onnistuneessa työllistämisessä on kokemuksella iso merkitys. Työllistä taidolla -palvelu on TE-toimiston ja ELY-keskuksen yrittäjille tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu, jossa saat Arffmanin ammattilaisilta avun kaikkiin rekrytoinnin vaiheisiin ja työllistämismuotoihin.

 

Yrittäjälle perusvalmiudet toimia työnantajana

Palvelun avulla sinun ei tarvitse itse etsiä kaikkea netistä tai viranomaisilta. Autamme  arjen ongelmissa ja ohjaamme sinulle sopiviin ratkaisuihin.

Palvelun aikana käydään läpi mm. seuraavia asioita:

Mitä pitää ottaa huomioon uutta työntekijää palkatessa? Mikä on realistista? Kustannukset, sopimukset, velvoitteet, verot, vakuutukset, rekrytointi, testit. Kenet valitsen? Työsopimus vai vuokratyö? Oppisopimus tai harjoittelija? Saatavilla olevat tuet. Teemme yhdessä myös kirjallisen rekrytointisuunnitelman.

vdxAsset 12@2x-80

Katso palvelun esittelyvideo

Kun tieto on varmaa, on helppo edetä

Meillä on vastaukset kysymyksiisi. Tunnemme rekrytoinnin haasteet ja mahdolliset ongelmakohdat. Asiantuntijamme kertovat miten suojaudut niiltä. Kuinka hakemuksia saadaan oikeilta ihmisiltä, mitä cv:ssä tutkitaan ja kuinka rakennetaan juridisesti oikea työsopimus sinun alallasi. Entäpä paljonko pitää maksaa palkkaa? Kuinka sopimuksella kannustetaan hyvään tulokseen? Mikä on velvollisuutesi työterveyden tai työkyvyn ylläpidon suhteen? Autamme sinua.

Tuet auttavat ratkaisussasi

Yhdessä tutkimme sinun tarpeesi, tilanteesi ja onko tarjolla rahallista tukea palkkaukseen. Luonnollisesti täytämme yhdessä hakemuksen, jos sinulle sopivaa palkkauksen tukea löytyy.

KYSY
MEILTÄ

Etsimme yhdessä
vastaukset.

VUOKRA- ja
ALIHANKINTATYÖT

Näytämme parhaat
vinkit.

POLUT
TUKIVIIDAKKOON

Etsimme yhdessä
sopivat.

PALVELEMME
KOKO SUOMESSA

Etäyhteydellä
sekä kasvotusten.

Monta vaihtoehtoa saada lisäresursseja työntekoon

Joskus tarvitaan määrä-ajalle ruuhka-apua tai vaikka sairasloman tuuraajaa. Vakituisen kokoaikaisen työntekijän vaihtoehtona voi olla myös osa-aikaisuus, työn ostaminen tai vuokraus, määräaikainen sopimus, oppisopimus, tukityöllistäminen, koulutusrekrytointi, erilaiset koulutuksen ja rekrytoinnin yhteismallit esim. Rekry- ja Keko-koulutukset.

 

Tule mukaan – me uskomme sinuun

Olipa palkkaamisen tarpeesi akuutti tai tulevaisuudessa, me autamme. Palvelussa saat tietotaidon ja kokemusperäisiä neuvoja, jotka ovat mielessäsi kun hetki on oikea.

Palvelu on tarkoitettu y-tunnuksen omaaville uusille yrityksille sekä pienyrittäjille:

  • joilla olisi tarvetta työllistää tai teettää työtä, ja jotka tarvitsevat aiheeseen liittyen konkreettista neuvontaa tai
  • jotka ovat tuoreita työnantajia ja toivovat neuvoja työnantajuuteen liittyen.

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä palvelusta tai mietit, onko palvelusta hyötyä tai soveltuuko yrityksesi, jätä yhteystietosi viereisellä lomakkeella tai ota yhteyttä:

Susanna Honko
projektikoordinaattori
+358 44 744 1171
susanna.honko@arffman.fi

Monta tapaa työllistää. Me autamme valitsemaan sinulle sopivimman.