Sosiaali- ja terveysala

ARFFMAN_sosiaali- ja terveysalaLähihoitajakoulutuksia vuodesta 2002

Olemme järjestäneet lähihoitajakoulutuksia eri puolilla Suomea yli viidentoista vuoden ajan. Yhteensä koulutuksistamme on valmistunut jo kolmesataa lähihoitajatutkinnon tai -osatutkinnon suorittanutta opiskelijaa. Lähihoitajakoulutusten lisäksi järjestämme myös hoiva-avustajakoulutuksia.

 

Lähihoitajaksi pätevöittämiskoulutukset

Koulutukset on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalalla avustavissa työtehtävissä työskenteleville tai tuoretta työkokemusta omaaville, joilla on jo suoritettuna lähihoitajatutkinnon osia, mutta eivät ole suorittaneet loppuun sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja).

Koulutus sopii sosiaali- ja terveysalan yritykselle, joka haluaa vaivattomasti järjestää pätevöittämiskoulutusta nykyiselle tai tulevalle henkilöstölleen. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto riippuu tutkinnosta puuttuvien opintojen määrästä.

Sosiaali- ja terveysalan avustaviin tehtäviin tähtäävä koulutus

Koulutukset on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan avustaviin tehtäviin hakeutuville opiskelijoille. Opintokokonaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja lähihoitajatutkintoon. Suoritettava opintokokonaisuus antaa valmiudet toimia esim. hoiva-avustajan tehtävissä.

Koulutus sopii sosiaali- ja terveysalan yritykselle, joka haluaa vaivattomasti varmistaa riittävän osaamisen ja pätevyyden avustaviin tehtäviin tulevalle henkilöstölleen. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto riippuu hankittavan koulutuksen tavoitteista.

 

AIKATAULU JA TOTEUTUS

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina non-stop-periaatteella. Koulutus alkaa joustavasti heti, kun yrityksen kanssa on sovittu koulutuksen aloittamiseen liittyvistä käytännön asioista. Opiskelijat voivat tulla mukaan koulututukseen joustavasti koulutusprosessin aikana.

HINTA

Oppisopimuskoulutukset
Työnantaja maksaa oppisopimuskoulutukseen osallistuvalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Oppisopimuksen aikana työnantajalle maksetaan aina koulutuskorvausta työpaikalla annetavasta ohjauksesta. Koulutuskorvaus sovitaan tapauskohtaisesti oppisopimusta tehtäessä. Työ- ja elinkeinotoimisto voi myöntää palkkatukea työttömän henkilön oppisopimuskoulutukseen.

RekryKoulutukset
Toteutamme TE-hallinnon ja työnantajan yhdessä rahoittamia RekryKoulutuksia, joissa maksuosuus on 30 prosenttia koulutuksen kokonaishinnasta.

 

KIINNOSTUITKO?
OTA YHTEYTTÄ!

Koulutusalavastaava
Tiina Ritvanen
+358 50 441 1686
tiina.ritvanen@arffman.fi