Sosiaali- ja terveysala

ARFFMAN_sosiaali- ja terveysalaSosiaali- ja terveysalan koulutusta vuodesta 2002

Arffman Finland on toteuttanut lähihoitajakoulutuksia vuosina 2002 – 2018 työvoimakoulutuksena. Koulutuksissamme on noin 450 oppilasta yli 30 paikkakunnalla suorittanut koko tutkinnon tai tutkinnon osia näyttötutkintoina työelämässä. Ammatillisen koulutuksen reformin jälkeen vuodesta 2019 lähtien tutkintoon johtavien koulutuksien järjestäminen on siirtynyt opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksen piiriin kuuluville oppilaitoksille. Järjestämme täydennyskoulututusta (60 – 70 pv) sairaanhoitajille, lähihoitajille yms. sosiaali- ja terveysalan tutkinnon suorittaneille, jotka ovat olleet pitkään poissa työelämästä. Koulutus sisältää oman alan ammatillisten aineiden lisäksi lääkehoidon päivityskoulutuksen.  Järjestämme myös sosiaali- ja terveysala tutuksi (60 pv) koulutuksia. Alla muuta SOTE-alan koulutustarjontaamme:

 

Sosiaali- ja terveysalan avustaviin tehtäviin tähtäävä koulutus

Koulutukset on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan avustaviin tehtäviin hakeutuville opiskelijoille. Opintokokonaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja lähihoitajatutkintoon. Suoritettava opintokokonaisuus antaa valmiudet toimia esim. hoiva-avustajan tehtävissä.

Koulutus sopii sosiaali- ja terveysalan yritykselle, joka haluaa vaivattomasti varmistaa riittävän osaamisen ja pätevyyden avustaviin tehtäviin tulevalle henkilöstölleen. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto riippuu hankittavan koulutuksen tavoitteista. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina non-stop-periaatteella. Koulutus alkaa joustavasti heti, kun yrityksen kanssa on sovittu koulutuksen aloittamiseen liittyvistä käytännön asioista. Opiskelijat voivat tulla mukaan koulututukseen joustavasti koulutusprosessin aikana.

 

RekryKoulutukset

Toteutamme TE-hallinnon ja työnantajan yhdessä rahoittamia RekryKoulutuksia, joissa maksuosuus on 30 prosenttia koulutuksen kokonaishinnasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Koulutusalavastaava
Tiina Ritvanen
+358 50 441 1686
tiina.ritvanen@edu.arffman.fi