Työ-SIB

 

TyöSIB-palvelu on ensisijaisesti henkilökohtainen, räätälöimme kunkin asiakkaan tarpeisiin yksilöllisen ja konkreettisen ratkaisun. Ohjelman tavoitteena on työllistyminen. Koulutus ja valmennus ovat työkaluja, joita käytetään tavoitteen saavuttamiseksi. Tärkeintä on löytää sopivin reitti työelämään ja tehdä niitä asioita, jotka johtavat työpaikan löytämiseen. Ohjelman sisältö vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeista riippuen.

 

Mikä on Työ-SIB?

Työ-SIB (social impact bond) on tulosperusteisesti rahoitettu vaikuttavuusinvestointihanke, jossa yksityissijoittajilta saadut rahastoidut varat käytetään työllistämistä tekevien palveluntuottajien työhön. Hanketta toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, FIMin ja palveluntuottajien kanssa.

 
Kenelle

Työ-SIBiin voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Osalla työttömyys on jatkunut pidempään, osalla alle vuoden. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita. Tärkeintä on motivaatio palata takaisin työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

 

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita mm.:

Valmennus toteutetaan yksilö- sekä ryhmävalmennuksena. Korona-aikana toteutamme ryhmävalmennuksia pääosin verkossa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös henkilökohtaisiin kohtaamisiin pienryhmissä. Ryhmätyöskentely antaa mahdollisuuksia harjoitella ja kokeilla uusia työnhakutaitoja samoin kuin saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia vertaistuen merkeissä. 

 

Kesto

Ohjelman kesto on yksilöllinen ja vaihtelee sen mukaan, miten nopeasti työpaikka löytyy. Voit kuitenkin palata ohjelmaan koko hankekauden ajan, jos työsuhteesi päättyy. Autamme sinua löytämään uuden työpaikan. 

 

Ole yhteydessä omaan vastuuvirkailijaasi TE-toimistossa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto.

työ sinb regist
 
Asiakkailta saatua palautetta
Lue lisää blogista: TyöSIB tsemppaa hakijaa

TyöSIB-tiimi Uudellamaalla:

Katja Kavilo

Katja Kavilo

Tiiminvetäjä, Valmentaja
katja.kavilo@edu.arffman.fi
+358 44 7626459

Otteeni valmennustyöhön on hyvin tavoitteellinen ja kannustan vastuullisen otteen kehittämistä omassa tekemisessä. Pitkä työura kaupallisella sektorilla on varustanut minut hyvällä tuotteistamistaidolla, joten työnhaussa osaan auttaa asiakkaitani rakentamaan itselleen kiinnostavan osaajaprofiilin, jota myydä ja markkinoida systemaattisen toimintasuunnitelman mukaisesti tämän päivän vaatimusten mukaan. Olen utelias löytämään uutta ja asioin mielelläni ihmisten kanssa, osaan kohdata ja tarjota uusia näkökulmia. Omakohtaisesti eletty alanvaihdos ja rekrytointialalle sijoittuminen ovat jalostaneet näkemystäni siitä, miten työ löytää tekijänsä – ja päinvastoin. 

Sanna Mathlin

Sanna Mathlin

Valmentaja
sanna.mathlin@edu.arffman.fi
+358 44 7334250

Olen toiminut työ- ja urasuunnittelun parissa yli 10 vuoden ajan ja rakastan tätä työtä. Avullani sadat ihmiset ovat löytäneet paikan työelämässä ja luoneet suuntaa omalle uralleen. Olen myös ikuinen oppija ja kiinnostunut alalla tapahtuvista muutoksista. Valmennusotteeni on innostava ja vastuun ottamiseen kannustava. Laaja-alainen työllisyyskentän tuntemukseni näkyy onnistuneissa asiakaskohtaamisissa ja työllistymisinä. Taustani yrittäjänä tukee oman osaamisen markkinoimista ja myymistä, mikä onkin työnhaun yksi kivijaloista.

Kirsi Pajamäki

Kirsi Pajamäki

Valmentaja
kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi
+358 44 9016355

Minulla on vuosien kokemus työhönvalmennustyöstä ja laaja tietämys työnhaun, työllistämisen, kouluttautumisen ja esimerkiksi ammatillisen kuntoutuksen kentältä. Pääasiallisia teemoja toiminnassani ovat osaamisen kartoittaminen, tavoitteellisuus ja ratkaisukeskeisyys, asiakasta kuunnellen ja hänen toimijuuttaan tukien. Tuon mielelläni esiin vaihtoehtoisia ideoita sekä toimin peilinä, tukien ammatillisten suunnitelmien tekoa ja erilaisten näkökulmien, mahdollisuuksien pohdintaa. En luovuta helposti vaan pyrin löytämään vaihtoehtoisia tapoja edetä, haasteista huolimatta. Erityisinä osaamisalueina ovat sote-alat ja matkailu, sekä työmahdollisuudet Uudenmaan lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa. 

Mari Sundström

Mari Sundström

Palvelujohtaja
mari.sundstrom@edu.arffman.fi
+358 44 7331193

Vastaan hallinnollisesti tästä palvelusta ja mielelläni vastaan kaikkiin tähän palveluun liittyviin kysymyksiin. Minuun voi aina olla yhteydessä.

group picture

Yhteistyössä