Työ-SIB

 

TyöSIB-palvelu on ensisijaisesti henkilökohtainen, räätälöimme kunkin asiakkaan tarpeisiin yksilöllisen ja konkreettisen ratkaisun. Ohjelman tavoitteena on työllistyminen. Koulutus ja valmennus ovat työkaluja, joita käytetään tavoitteen saavuttamiseksi. Tärkeintä on löytää sopivin reitti työelämään ja tehdä niitä asioita, jotka johtavat työpaikan löytämiseen. Ohjelman sisältö vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeista riippuen.

Mikä on Työ-SIB?

Työ-SIB (social impact bond) on tulosperusteisesti rahoitettu vaikuttavuusinvestointihanke, jossa yksityissijoittajilta saadut rahastoidut varat käytetään työllistämistä tekevien palveluntuottajien työhön. Hanketta toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, S-Pankin ja palveluntuottajien kanssa.

 
Kenelle

Työ-SIBiin voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Osalla työttömyys on jatkunut pidempään, osalla alle vuoden. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita. Tärkeintä on motivaatio palata takaisin työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita mm.:

Valmennus toteutetaan yksilö- sekä ryhmävalmennuksena. Korona-aikana toteutamme ryhmävalmennuksia pääosin verkossa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös henkilökohtaisiin kohtaamisiin pienryhmissä. Ryhmätyöskentely antaa mahdollisuuksia harjoitella ja kokeilla uusia työnhakutaitoja samoin kuin saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia vertaistuen merkeissä. 

Kesto

Ohjelman kesto on yksilöllinen ja vaihtelee sen mukaan, miten nopeasti työpaikka löytyy. Voit kuitenkin palata ohjelmaan koko hankekauden ajan, jos työsuhteesi päättyy. Autamme sinua löytämään uuden työpaikan. 

Ole yhteydessä omaan vastuuvirkailijaasi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto.

työ sinb regist
 
Asiakkailta saatua palautetta
Lue lisää blogista: TyöSIB tsemppaa hakijaa

TyöSIB-tiimi Uudellamaalla:

Katja Kavilo

Katja Kavilo

Tiiminvetäjä, Valmentaja
katja.kavilo@edu.arffman.fi
+358 44 7626459

Otteeni valmennustyöhön on hyvin tavoitteellinen ja kannustan vastuullisen otteen kehittämistä omassa tekemisessä. Pitkä työura kaupallisella sektorilla on varustanut minut hyvällä tuotteistamistaidolla, joten työnhaussa osaan auttaa asiakkaitani rakentamaan itselleen kiinnostavan osaajaprofiilin, jota myydä ja markkinoida systemaattisen toimintasuunnitelman mukaisesti tämän päivän vaatimusten mukaan. Olen utelias löytämään uutta ja asioin mielelläni ihmisten kanssa, osaan kohdata ja tarjota uusia näkökulmia. Omakohtaisesti eletty alanvaihdos ja rekrytointialalle sijoittuminen ovat jalostaneet näkemystäni siitä, miten työ löytää tekijänsä – ja päinvastoin. 

Henna Uutela

Henna Uutela

Valmentaja
henna.uutela@edu.arffman.fi
+358 44 715 6052

Valmennustaitoni pohjautuvat kasvatustieteen ja psykologian opintoihin, kasvatus- ja ohjausalan työkokemukseen sekä yrittäjyystaustaani. Valmentajana olen valmis auttamaan, etsimään tietoa, haastamaan ja tavoittelemaan valmennuksen avulla sinun päämääriä, unelmia. Valmennusotteeni on lempeän luja. Esimerkillisellä, periksiantamattomalla työllä kannustan eteenpäin ja tsemppaan yrittämään yli haasteiden ja saavuttamaan tuloksia.

Sirpa Huttunen

Sirpa Huttunen

Valmentaja
sirpa.huttunen@edu.arffman.fi
+358 44 715 6079

Tahtotilani on auttaa ihmisiä onnistumaan. Valmentaa kohti toiveiden työpaikkaa. Valaa uskoa onnistumiseen, vaikeinakin aikoina. Löytää se jokaisen oma juttu. Auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan ne omat vahvuudet. Tukea tavoiteasetannassa ja kannustaa etenemissuunnitelmassa. Selkeät tavoitteet ovat aina ohjanneet toimintaani. Pitkä työura markkinointiviestinnän parissa edesauttaa kunkin oman osaamisen myymisessä. Olen itse alanvaihtaja, joten hyvä sparrauspari myös tässä. Minulla on kyky lempeästi tuupata oikeaan suuntaan. Se, että saa aikaan oivalluksia on ihan parasta.

Yhteistyössä