Urasteppi Pohjois-Pohjanmaa

Urasteppi

 

Ura- ja työhönvalmennuspalvelu

Palveluun hakeutuminen on päättynyt. Mikäli työnhaku ja urasuunnittelu ovat sinulle ajankohtaisia, tutustuthan uusiin työhön- ja uravalmennuspalveluihimme täällä.

Tunnistamme osaamisesi, sparraamme sinua urapolullasi ja autamme saavuttamaan omat tavoitteesi. Tunnemme alueen työmarkkinat ja työnhakijoiden kohtaamat haasteet. Palvelun aikana etsimme yhdessä ratkaisuja, kuinka voisit työllistyä sinulle sopiviin työtehtäviin, sinulle sopivalla tavalla. Valmentajamme on tukenasi koko prosessin ajan. Palvelun Oulun ja Oulunkaaren alueella toteuttaa Arffman yhdessä Spring Housen kanssa ja Oulun eteläisellä alueella Arffman. 

Valmennuksessa käytettävissäsi on valmentajiemme tietotaito sekä erityisosaaminen. Valmennukseen sisältyy työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamisia, kontaktien ja verkostojen luomista.  Valmennuksessa pidämme sinuun yhteyttä tapaamalla henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse ja videotapaamisten kautta. Yhteinen tavoitteemme on, että valmennuksen jälkeen suuntaat varmoin askelin kohti työmarkkinoita.

Mitä saat valmennukselta?
  • saat rinnallesi valmentajan työnhaun eri tilanteisiin
  • tunnistat ja sanoitat oman osaamisesi ja omat vahvuutesi
  • henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen työmarkkinoille, opiskelemaan tai esimerkiksi työkokeilupaikan hakuun
  • työnhakutaidot ja työnhaun asiakirjat (CV, hakemus) ajan tasalle
  • tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja osaamisen vahvistamisesta
  • tukea ja sparrausta työnantajien kohtaamiseen

Miten etenemme?

Kun olet ilmoittautunut palveluun, valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan alkukeskustelulle. Alkukeskustelun perusteella selvitämme, onko sinulle sopivinta yksilöllinen työhönvalmennus vai yksilö- ja ryhmätyöskentelyn yhdistävä uravalmennus. Tarvittaessa käymme läpi myös muita soveltuvia palveluita. Palvelun kesto sovitaan kanssasi ja toteutetaan yksilöllisen tavoitteesi mukaisesti.

ALKUKARTOITUS Urasteppi
Lisätietoja


Taru Hallikainen 

Projektipäällikkö

+358 44 7156088
taru.hallikainen@edu.arffman.fi

 

Urasteppi Palvelun kokemuksia

Kokemuksia koulutuksesta:

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja 30 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä

arffman_black e_RGB
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
TE_logo_1075x387
500x300