Uravalmennukset, Oulu

Uravalmennukset, Oulu

Arffmanin uravalmennus on osallistujille ilmaista. Ryhmän tapaamisista pidetään puolet Oulussa ja puolet etänä. Oulun ulkopuolelta* tulevat voivat osallistua etäyhteydellä myös lähipäivinä. 


*Osallistujia otetaan Oulun lisäksi näistä kunnista: Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Pudasjärvi, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala

Uravalmennuksessa saat ryhmän tuen sekä valmentajien osaamisen työllistymisesi tueksi


Omat tarpeesi huomioidaan valmennuksessa ja lisäksi saat ryhmän, jonka kanssa pohtia asioita. Otetaan yhdessä uusi suunta urallesi!


Toteutusaikataulu: 

Valmennus toteutetaan ajalla 6.5.-13.6.2024.

Uravalmennuspäivät toteutuu seuraavasti: 6.5., 7.5., 13.5., 15.5., 16.5., 20.5., 22.5., 23.5., 27.5., 29.5., 30.5., 3.6., 5.6., 6.6., 10.6.,12.6. ja 13.6.

Valmennuspäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 12.30 tai klo 16. 
 

 

Sisältö
  • Osaamiskartoitus, oman osaamisen markkinointi
  • Eri alojen työmarkkinatilanne
  • Uusimmat työnhaun keinot ja apuvälineet (mm. tekoäly ja some)
  • Työnhaun eri reitit, piilotyöpaikat 
  • Koulutusvaihtoehdot ja muut osaamisen kehittämisen mahdollisuudet  
  • Työnantajien kontaktointi, verkostoituminen  
  • Työllistymiskyky ja hyvinvointi 
  • Omat tavoitteet ja uravaihtoehtojen pohdinta yhdessä valmentajiemme kanssa, mahdollisuus myös työnäytteeseen osallistumiseen
  • Ammatinvalinta ja urasuunnittelu
  • Ammatillinen jatkosuunnitelma.

 

Valmennuksen toteuttaminen

Valmennus toteutetaan hybridinä osin etänä ja osin paikan päällä. Mikäli asut Oulun ulkopuolella, voit osallistua myös lähipäiviin etänä. Valmennus sisältää lisäksi itsenäisiä tehtäviä, joita voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Ryhmän lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilökohtaisiin ohjauskeskusteluihin valmentajan kanssa. Saatkin sekä ryhmä- että yksilövalmennuksen edut itsellesi! Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä valmentajien tuella treenaamaan verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Ota siis myös digitreenin hyöty irti valmennuksesta! 

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, jos kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Posti tuo ne sinulle kotiin.Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 28.4.24 mennessä. Lisätietoja saat TE-toimiston/kuntakokeilun omalta valmentajaltasi tai Taru Hallikaiselta taru.hallikainen@edu.arffman.fi tai tel. +358 44 7156088.

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja yli 30 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä

arffman_black e_RGB
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
TE_logo_1075x387
500x300