Urabuusti

Urabuusti

Yksilöllinen työhönvalmennus – Avaimet työelämään

Valmennuksen kuvaus

Valmennuksessa saat henkilökohtaista tukea ja sparrausta työnhakuun ja työllistymiseen. Sinulla on oma nimetty valmentaja, joka tukee osaamisen sanoittamisessa ja kohdentamisessa työnantajille, työnhaun monipuolistamisessa ja tehostamisessa, osaamistasi ja tavoitteitasi vastaavien työmahdollisuuksien kartoittamisessa sekä työllistymistä tukevien vaihtoehtojen pohdinnassa. 


Valmennus voi sisältää esimerkiksi 
  • Oman osaamisen tunnistamisen, tuotteistamisen ja myynnin työnantajille 
  • Työnhaun tavoitteiden asettamisen ja seurannan 
  • Työnhaun toteutussuunnitelman laatimisen
  • Työnhakuasiakirjojen päivittämisen ja palautteen (CV, hakemus, LinkedIn) 
  • Työnhakua sekä potentiaalisten työnantajien tunnistamista ja kontaktointia
  • Tuen työhaastatteluun valmistautumiseen 
  • Työllistymistä ja osaamisen vahvistamista tukevien mahdollisuuksien kartoittamisen 
  • Tuen työsuhteen alussa 

Kohderyhmä

TE-toimiston tai Kuntakokeilun palveluissa olevat henkilöt, jotka hyötyvät kevyestä tuesta työnhaussa ja työllistymisessä. Asuinkunta: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva tai Ylivieska. 

 

Valmennuksen toteutus:

Tapaamiset järjestetään valmentajasi kanssa yhdessä sopimallanne tavalla, kasvokkain tai etäyhteyksiä hyödyntäen. Lainaamme tarvittaessa sinulle IT-laitteiston valmennuksen ajaksi, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Valmennuksen kesto on 1-4 kuukautta, tarkempi sisältö ja kesto sovitaan yksilöllisesti. 

 

Ilmoittautuminen

Palveluun on jatkuva haku. Päätöksen palveluun osallistumisesta tekee TE-palvelut tai Kuntakokeilu. Ota yhteyttä omaan työntekijääsi tai jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. 

Päätöksen jälkeen pääset aloittamaan palvelussa nopeasti ja joustavasti. Kun olet ilmoittautunut palveluun, valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti, ja aloitat palvelussa valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen on sitova. 

arffman
ELY-logo
TE_logo_1075x387
tyollisyyden-kuntakokeilut_002