TAIKA -valmennus, Kuopio

TAIKA – valmennus
Kuopio

TAIKA -valmennus

Teemme kaikkemme, että löydämme yhdessä kulkien sinun polkusi työhön tai opintoihin –
tarjoamme henkilökohtaista apua ja tukea siihen, mitä tarvitset!

Olemme auttaneet lukuisia ihmisiä työllistymään ja saaneet kiitosta tavastamme toimia ja kohdata ihminen.
Tämä on lupaus. Me saamme aikaan muutosta hyvään. Uskalla astua uudelle polulle.

Kohderyhmä

Valmennukset on tarkoitettu Kuopion seudulla asuville työnhakijoille, jotka tarvitsevat tukea työhön ja koulutukseen hakeutumiseen. Valmennukset on tarkoitettu Kuopion työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille.


Mitä palvelussa tapahtuu?
  • Saat palvelussa keskimäärin 8 tuntia yksilövalmennusta kuukaudessa. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset tukipalvelut, kuten verkkovalmentajan vastaanotto, työnhakuun ja koulutukseen liittyvät webinaarit, tietotekninen tuki ja verkkomateriaalit.
  • Muodostamme yhdessä tavoitteet. Samalla kartoitamme tilanteesi. Palvelun avulla osaat kuvailla osaamisesi eri tavoin. Tunnistat tavoitteesi ja mahdollisuutesi. Tunnet vahvuutesi ja kehittämiskohteesi.
  • Haet aktiivisesti työ- tai koulutuspaikkaa ja verkostoidut sekä toimit käytännönläheisen suunnitelman mukaan työ- tai opiskelupaikan haussa. 
  • Otat käyttöösi opastuksellamme taitoja, joilla voit työllistyä jo palvelun aikana. 

Olemme mukana käytännön tilanteissa, autamme esimerkiksi solmimaan työhaastatteluita ja tuemme työsuhteen alkua.

 

Miten toimimme verkossa

Eri ympäristö, sama palvelu! Olemme edelleen läsnä sinulle. Voit siis halutessasi osallistua valmennukseen myös verkon välityksellä.

Palvelumme on reaaliaikaista live valmennusta, joka sisällöltään on samanlainen kuin paikan päällä. Nyt erona vain se, että olemme yhdessä verkossa.

 

Ajankohta: 

Valmennukseen on jatkuva haku

Paikka: 

Kauppakatu 40-42, Kuopio ja verkossa

Kesto: 

3 kuukautta palvelun aloittamisesta, minkä jälkeen palvelua voi jatkaa enintään 6 kuukauden ajan (yhteensä max 9kk).

Hakeutuminen

Valmennus on osallistujalle maksuton. Palveluun on jatkuva haku. Ohjautuminen valmennukseen tapahtuu Kuopion työllisyyden kuntakokeilun kautta.

Kuopion työllisyyden kuntakokeilu:

+35844 718 1807 (asiakaspalvelu)

Lisätietoja

Ilona Virolainen

Ilona Virolainen, valmentaja
+35844 755 11 28
ilona.virolainen@edu.arffman.fi

Olen Ilona ja työskentelen valmentajana työnhaku- ja työkuntoutuspalveluissa Arffmanilla. Minulla on yli 13 vuoden kokemus valmentamisesta ja rekrytoinnista.

Valmentajana työskentelen ratkaisukeskeisesti ja hyödynnän erityisesti organisaatiopsykologian, neuropsykiatrisen valmentajan ja työvalmentajan ammattitaitoani. Valmennustyössä minulle tärkeää on kuulla asiakasta ja yhteistyöllä löytää sopivia ratkaisuja juuri hänen tilanteeseen. Erityisosaamiseeni kuuluvat myös coaching ja konsultointi.

Autan sinua päätösten tekemisessä, oman polun valinnassa sekä suunnitelmien toteuttamisen jokaisessa vaiheessa. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja coachingin soveltaminen tarkoittavat käytännössä sitä, että sinä olet itsesi paras asiantuntija ja minä autan sinua löytämään vahvuuksiasi ja toteuttamaan potentiaaliasi.

Merja Mustonen

Merja Mustonen, valmentaja
+35844 715 6128
merja.mustonen@edu.arffman.fi

Olen Merja ja työskentelen valmentajana työnhaku- ja työkuntoutuspalveluissa
Arffmanilla. Olen toiminut yli 20 vuotta ammatillisena opettajana, työelämäkouluttajana, uravalmentajana ja asiantuntijana työllistymistä edistävissä palveluissa. Positiivinen työ- ja organisaatiopsykologia on kohtaavan työotteeni sydän. Valmennuksessani sinä tulet kuulluksi ja nähdyksi kokonaisvaltaisesti. 

Yhteistyössä
Meillä saat aidosti 
sinusta välittävää tukea,  
jossa sinun tavoitteesi ja toiveesi
uuden työn suhteen ovat tärkeitä