Tuettu työhönvalmennus

Tuettu työhönvalmennus,

Lahti ja Hämeenlinna

Henkilökohtaista ja sinulle räätälöityä valmennusta
työllistymisesi tueksi!

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Tuettu työhönvalmennus on henkilökohtainen palvelu, joka tarjoaa vahvaa tukea haastavassa tilanteessa olevan työllistymiseen. Koulutustaustalla tai ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle. Meiltä saat tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Valmennus on henkilökohtainen palvelu, joka on tarkoitettu sinulle Hämeen  TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakas. Työhönvalmennuksessa saat tukea työnhaussa ja työnhakuhyvinvoinnissa. Kuuntelemme toiveitasi ja räätälöimme jokaisen valmennuksen mahdollisuuksiemme mukaan. 

Mitä palvelu sisältää?
  • alkuhaastattelu ja tilannekartoitus
  • oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi
  • osaamisen täydentämisen tarpeet ja koulutusmahdollisuudet
  • työelämä ja työnhakutaidot, digitaidot työnhaussa
  • motivaatio ja työnhakuhyvinvointi, voimavara- ja ratkaisukeskeisyys työnhaussa
  • työnhaun verkostot ja yrittäjyys

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka. Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat hankkivat erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme. 

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta, jotka posti toimittaa sinulle suoraan kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi. 

IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

Vertaistukea

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi voit halutessasi osallistua verkossa myös ryhmätyöskentelyyn. Usein ryhmässä on voimaa! Yhdessä työskentely valmentajien ja muiden asiakkaiden kanssa antaa sinulle monipuolisempaa tietoa tämän päivän työnhausta ja työnhaun mahdollisuuksista. Tarjoamme samalla mahdollisuuden saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia valmentajasi lisäksi myös vertaistuen merkeissä.

Lahti

Osoite: Ahjokatu 4 A, 15800 Lahti

Hämeenlinna

Osoite: Turuntie 4-6, 13130 Hämeenlinna

Riihimäki

Osoite: Hämeenkatu 10, 11100 Riihimäki

tyohonvalmennus
Kuvat (5)