Työhönvalmennus Satakunta

Työhönvalmennus
Satakunta

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Etelä-Satakunta:

Rauma, Eura, Eurajoki, Huittinen ja Säkylä

Pohjois-Satakunta:

Pori, Harjavalta, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen ja Ulvila

Työhönvalmennus on henkilökohtainen palvelu, joka on tarkoitettu sinulle työtön tai työttömäksi jäävä työnhakija. 


Valmennusksen tavoitteet

Sinun työllistymisesi on työhönvalmennuksen keskiössä. Valmennuksen tavoite on tukea sinua työnhaussa tai uuden työsuhteen aloittamisessa. Suunnittelet ja sovit yhdessä valmentajasi kanssa, millaiset toimet tukevat parhaiten juuri sinun työllistymistäsi. 


Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Työhönvalmennus on luottamuksellinen keskustelu sinun ja valmentajasi välillä. Keskustelun aiheina ovat ne työllistymiseen liittyvät asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi oman osaamisen kuvaaminen ja markkinointi uudelle työnantajalle, työllistymisen erilaisten vaihtoehtojen arviointi, työhaastatteluihin valmistautuminen tai uudenlaisten uravaihtoehtojen suunnittelu. 

Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta Arffmanin henkilökohtaisen valmentajasi kanssa. Tavallisesti oman tavoitteen saavuttamiseen liittyy useita aiheita, joita käsittelet valmentajan kanssa sinulle sopivaan tahtiin tapaamisten yhteydessä. Valmennuksessa keskitymme suuntaamaan kohti tavoitettasi ja löytämään onnistumistasi tukevia keinoja. 

Valmennuskeskustelut voidaan sopia toteutettavaksi henkilökohtaisissa tapaamisissa, puhelimitse tai verkkotapaamisten välityksellä.Miten haen työhönvalmennukseen?

TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta ja ilmoittaa sinut palveluun, minkä  jälkeen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse valmennuksen aloituksesta. 

 
Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

arffman
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
TE__LA10_te1logo___B3___RGB
tyollisyyden-kuntakokeilut_002