Suomi-hubi

Suomi-hubi

Oletko etsinyt suomen kielen kurssia, joka sopii omaan tasoosi, aikatauluihisi ja tavoitteisiisi? Voit lopettaa etsimisen – Arffmanin Suomi-hubi mahdollistaa kaiken tuon!

Suomi-hubi on teknisesti, pedagogisesti ja kielellisesti saavutettava kielenoppimisen malli.

Miten Suomi-hubi toimii?

Opetus on reaaliaikaista ja vuorovaikutteista verkko-opetusta arkisin ja viikonloppuisin kello 8-21 välisenä aikana. Opettaja on läsnä verkossa oppituntien aikana ja pystyt puhumaan sekä chattaamaan hänen kanssaan kuin tavallisessa luokkaopetuksessa.

Kuinka monta oppituntia sisältyy hintaan?

Hinta perustuu kuukausihinnoitteluun ja tällä saat rajattoman Suomi-hubin käyttöoikeuden. Se tarkoittaa, että voit valita niin monta oppituntia kuin haluat kyseisen kuukauden aikana. Ei rajoja.

Entä aikataulu?

Oppilaanamme voit valita vapaasti oppitunneistamme ne mille haluat osallistua ja mitkä ovat juuri sinulle tärkeimmät. Jokainen tunti on suunniteltu tehokkaaksi siten, ettemme hukkaa aikaasi.

Voit siis vapaasti valita oppitunteja viikottaisesta aikataulusta ja liittyä mukaan silloin kun sen sopii sinulle parhaiten. Jokainen oppitunti tallennetaan ja on katsottavissa kolmen (3) päivän ajan.

Kuka voi osallistua?

Suomi-hubi ottaa huomioon kaikki taitotasot, eikä opetus perustu ryhmiin tai aikaisempiin suorituksiisi, vaan osaamiseesi ja kielen käyttöösi.

Pääpaino on suullisessa ja ammatillisessa kielitaidossa, joita tuetaan moderneilla AI-ratkaisuilla, joita voit käyttää omissa puhekäyttöliittymissäsi.

Opetus on aidosti funktionaalista, erikseen on tarjolla ”grammatiikkamagiikkaa” sitä janoaville.

Millä välineillä voi osallistua opetukseen?

Huomioimalla tekninen saavutettavuus varmistetaan, että oppiminen on mahdollista eri käyttöjärjestelmillä, eikä se vaadi erillisiä kirjautumisia. Voit käyttää mitä tahansa laitetta – hyvä internet-yhteys tarvitaan.

Muita palveluita

Myös Personal Teacher -palvelut ovat mahdollisia sekä kielitaidon testaaminen saavutettujen tavoitteiden todentamiseksi.

Suomi-hubin aikataulu
yki pict
Suomi-hubin intensiivinen YKI-valmennuskurssi!

YKI-intensiivin oppitunteja on maanantaista perjantaihin (Ma-Pe). Lisäksi opiskelijat voivat osallistua muille Suomi-hubin tunneille!

Sisältö: YKI-tunneilla keskitytään harjoittelemaan YKI-testin tehtävätyyppejä. Yhdellä tunnin aikana esimerkiksi kuullaan, millainen on YKIn dialogitehtävä ja harjoitellaan erilaisten dialogitehtävien tekemistä opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Kirjoittamisen tunnilla kuullaan, miten jokin teksti (esim. mielipideteksti tai sähköposti) kirjoitetaan ja harjoitellaan yhdessä sen kirjoittamista.

Paikka: Verkossa

YKI-kurssi aikataulu:  28.12.2020 – 28.1.2020

Hinta: 266€

OTA YHTEYTTÄ: 

Iryna Hakkarainen

(ukraina, venäjä, englanti, suomi)

+358 44 755 1148 

iryna.hakkarainen@arffman.fi

 

Ajankohta:

Oppitunnit saatavilla ma—su kello 8—21

Paikka: Verkossa

Hinta: 266 € / kk  (hinta sis.alv)

Oppituntien määrä: Rajaton!

 
 Intensiivinen YKI-kurssi

28.12 – 28.1 = 266€

Ilmoittaudu / Sign up

 
Asiakaspalautteita palvelusta
  • I think everything is completely awesome and very well that anyone can learn very fast. I am really happy with ksenia teaching and saara purtanen… best teachers. I love the way they teach and understand .

  • I think the service was great. Having classes in series or relate to each other would be nice.

  • Спасибо Вам!! Мне очень нравится ваша школа и потрясающие учителя!