Työnhaku-hubi

Työnhaku-hubi – suomen kieltä työelämään

Työnhaku-hubissa opiskelet työnhakuun ja työelämään valmentavaa suomen kieltä verkossa. Opiskelet 1 – 3 kuukauden ajan. Voit aloittaa milloin tahansa!
 
Miten Työnhaku-hubi toimii?

Opiskelet internetissä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Oppituntien aikana voit puhua opettajan kanssa samalla tavalla kuin koulussa.

Työnhaku-hubi toimii maanantaista perjantaihin kello 10 – 16. Päätät itse, tuletko oppitunnille aamupäivällä vai iltapäivällä. Työnhaku-hubin oppitunneilla on joka viikko kolme eri teemaa. 

Työnhaku-hubissa on oppitunteja kahdella kielitaitotasolla, Beginner (A1.3. – A2.1.) ja Intermediate (A2.2. – B1). Omaopettaja auttaa valitsemaan sinulle sopivan ryhmän ja neuvoo, miten aloitat opiskelun.

Miten opiskelen Työnhaku-hubissa?
  1. Valitse Työnhaku-hubin aikataulusta oppitunti.
  2. Klikkaa oppitunnin Zoom-linkkiä WhatsApp-ryhmässä.
  3. Käytä headsetia. Pidä kamera auki.
  4. Kuuntele, puhu, lue ja kirjoita opettajan ja ryhmän kanssa.
  5. Kertaa muistiinpanot oppitunnin jälkeen. 
  6. Täytä oppimispäiväkirja.

Oppitunnin tallenne ja muistiinpanot ovat internetissä kolme päivää. Katso tallenne, jos haluat kerrata tai et pääse oppitunnille.

 

Mitä muuta Työnhaku-hubiin sisältyy?
  • Suomi-hubi LIVE YouTubessa joka torstai klo 12.30 – 13.30. Saat tietoa työelämästä, työnantajista ja koulutuksista monella eri kielellä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä, arabia, persia). Kuulet myös maahan muuttaneiden työllistymistarinoita. Tallenne näkyy YouTubessa 14 vuorokautta. 
  • Ammatti-hubi kerran viikossa keskiviikkona klo 14.30 – 16 (Beginner) tai perjantaina klo 14 – 15.30 (Intermediate). Opiskelet sinun oman ammattialan suomen kieltä itsenäisesti tai pienryhmässä. Opettaja auttaa.
  • Suomi-hubin oppitunnit joka päivä klo 9 – 20. Suomi-hubin oppitunneilla voit opiskella arkielämän suomen kieltä. Valitse yksi ryhmä: Beginner 1, Beginner 2 , Intermediate tai YKI taso 3. Sinun ei tarvitse maksaa opiskelusta kuukausimaksua!

Lue lisää Suomi-hubista täältä: https://www.arffman.fi/palvelumme/maahanmuuttajille/suomi-hubi/

 Millainen opiskelupolku Työnhaku-hubissa on?
työnhaku page path
OTA YHTEYTTÄ: 

 

Anna-Leena Atkinson

Työnhaku-hubin asiakkuuspäällikkö, omavalmentaja

anna-leena.atkinson@edu.arffman.fi

+358 44 350 6452

Työnhaku-hubin aikataulu

Opiskelun eteneminen
Opiskelun eteneminen

Palveluesite