Paras polku työhön -YouTube LIVE

Paras polku työhön -YouTube LIVE

Joka toinen keskiviikko YouTubessa kello 12 – 13

Kaikille avoimella YouTuben LIVE-kanavallamme käsitellään työnhaun syventäviä teemoja joka toinen keskiviikko klo 12-13. 

8.12.21

Onnistu työhaastattelussa! (Perusteet omaaville)
Miten saat henkilökemian toimimaan?
Alitajunnan merkitys työhaastattelussa.
Vaikeat kysymykset, mitä niillä arvioidaan ja miten niihin vastataan?
Kielletyt kysymykset ja miten niihin reagoidaan?
Stressihaastattelut. Miten toimitaan, jos matto vedetään alta?
Miten voi hyödyntää kehonkieltä haastatteluissa?

24.11.21

Taru Hallikainen ja Maria El Said keskustelevat itsemyötätunnosta. Aikaisemmin on korostettu hyvän itsetunnon merkitystä onnistumisessa. Viime vuosina on havahduttu enenevissä määrin itsetunnon sijaan itsemyötätunnon vaikutukselle. Itsemyötätuntoinen ihminen on kykeneväinen olemaan itsensä puolella myös haastavissa elämäntilanteissa luovuttamatta. Työnhaussa itsemyötätunto auttaa kulkemaan omia tavoitteita kohti.

10.11.21

Pohditko yrittäjyyttä? Te-toimisto tarjoaa monenlaista apua. Puhumme tässä livessä mm 4 kk:n yrittäjyyskokeilusta työttömyysturvalla ja starttirahan edellytyksistä. Tule kuulolle!

27.10.21

Lapin TE-palvelut ja Metsä Fibren suurhanke Kemissä. Uuden biotuotetehtaan rakentaminen on iso ponnistus pienellä paikkakunnalla, joten työntekijätarpeet ovat suuret. Lapin te-toimiston Ida Lammi kertoo hankkeesta tarkemmin avaten niin tarjolla olevia työpaikkoja kuin koulutuspolkujakin.

Lisää menneitä livelähetyksiä teemoittain