Paras polku työhön -YouTube LIVE

Paras polku työhön -YouTube LIVE

LIVE YouTubessa kello 12 – 13

Kaikille avoimella YouTuben LIVE-kanavallamme käsitellään työnhaun syventäviä teemoja muutaman kerran vuodessa, keskiviikkoisin klo 12-13. Voit osallistua liveen YouTuben chattiin kommentoimalla, kyselemällä ja jakamalla omia kokemuksiasi. 

7.12.22

Miksi ryhtyisit kevytyrittäjäksi? Mitä kevytyrittäjyys on ja mitä se maksaa? Entä mitkä ovat kevytyrittäjyyden plussat ja miinukset? 

Sabrina Kadah kertoo kevytyrittäjyydestä, sekä miksi ja miten käyttää kevytyrittäjyyspalvelua FREE.fi. Sabrina esittelee myös Freecreative-työkalun, jonka avulla luovan alan ammattilaiset voivat löytää itselleen sopivia töitä, sekä yritykset voivat saada apua markkinointiviestinnän muuttuviin tarpeisiin. 

9.11.22

Haluatko kuulla mitä palveluita on tarjolla Keski-Suomen alueella osatyökykyisille TE-palvelujen asiakkaille? Vahvalla alkupalvelulla pääset nopeasti työkyvyn tunnistamisen kautta laatimaan yhdessä työkykykoordinaattorin kanssa suunnitelman, jossa huomioidaan työkykyysi liittyvät asiat. Asiantuntija Merja Sihvonen kertoo myös miten polku jatkuu ja miten toimia työkyvyn alkaessa heikentyä. Tule siis kuulemaan osatyökykyisille suunnatuista TE-palveluista.

Lisää menneitä livelähetyksiä teemoittain