Paras

Polku

Työhön

Seuraa meitä

#paraspolkutyöhön
Tervetuloa matkalle kohti uusia mahdollisuuksia! Sinä, Arffmanin valmennusasiakas, oletpa sitten työnhakija, ammatinvaihtaja,  vasta ensimmäistä opiskelupaikkaasi etsivä, tai muuten vain urallasi risteyskohdassa, löydät tältä sivustolta valmennusmatkallasi helpottavat palvelumme.

Verkkomateriaali 

Käytössäsi on maksuton verkko-opiskelumateriaalimme 24/7. Saat sisällöt käyttöösi valmentajan antamalla etukuponkikoodilla. 

Sisältö käsittelee laajasti työllistymiseen liittyviä teemoja, täydentäen ja tukien muita valmennussisältöjämme.

Apua kirjautumiseen Google -tilin avulla tai luomalla uusi käyttäjätili muulla sähköpostiosoitteella.

polku page elements 1

Paras polku työhön -YouTube LIVE

Kaikille avoimella YouTuben LIVE-kanavallamme käsitellään työnhaun syventäviä teemoja muutaman kerran vuodessa, keskiviikkoisin klo 12-13.

Löydät täältä kaikki LIVE-tallenteet ja pääset poimimaan parhaat vinkit käyttöösi.

polku page elements 2

Webinaarit

Webinaarit ovat workshop -tyyppisiä verkkovalmennuksia erilaisista työnhaun taitoihin liittyvistä teemoista keskustellen ja toisiltamme oppien.  

Vain asiakkaillemme tarkoitetut webinaarit järjestetään tarpeen mukaan, vähintään kaksi kertaa kuukaudessa.

polku page elements 3
7

ForeAmmatti

ForeAmmatti tarjoaa tukea, tilastotietoa ja työkalut onnistuneeseen urasuunnitteluun. Palvelussa on tiedot yli 400 ammatista ja yli 2000 tutkinnosta kaikenlaisten kysymysten parissa painiville työnhakijoille, opiskelijoille ja alanvaihtajille. 

Ole yhteydessä valmentajaasi ForeAmmatin hyödyntämiseen liittyen.

polku page elements

Vainu

Vainu on yritysdatan aarreaitta tarjoten tarkkaa ja laadukasta informaatiota yli 29 miljoonasta yrityksestä Euroopassa. Me hyödynnämme tarvittaessa Vainua sinulle sopivien työnantajien haistelemisessa.

Ole yhteydessä valmentajaasi Vainun hyödyntämiseen liittyen.

6

Päivystävä

Verkkovalmentaja

Sinulla on oman valmentajasi lisäksi mahdollisuus varata aika myös päivystävälle verkkovalmentajalle.

Klikkaa kalenterista itsellesi sopivin aika.

Ammatinvalintapsykologi

Ammatinvalintapsykologi ohjaa ammatin ja koulutuksen valintaan liittyvissä asioissa eri tilanteissa ja elämän eri vaiheissa. Tavoitteena on laatia juuri sinulle sopiva ammatillinen suunnitelma. Tavatessasi ammatinvalintapsykologia pääset avaamaan keskustelujen ja tehtävien avulla elämäntilannettasi sekä ammatin ja koulutuksen valintaan liittyviä kysymyksiä. Aihepiireinä myös omien kykyjen tunnistaminen, oppimiseen liittyvät haasteet, persoonallisuus, itsetuntemuksen vahvistaminen, motivaatio ja voimavarat, arvot sekä kiinnostukset.

Selvitä valmentajaltasi, voitko käyttää ammatinvalintapsykologin palveluita omassa palvelussasi.

Uraohjaaja

Uraohjaaja auttaa sinua löytämään etsimäsi, kirkastamaan tavoitteesi sekä luomaan oman polkusi eteenpäin.

Selvitä valmentajaltasi, voitko käyttää uraohjaajan palveluita omassa palvelussasi.

 

Työnetsijä

Toteutamme työnetsijäpalveluita työnhakija-asiakkaillemme eri palveluissa koko Suomen alueella. Työnetsintä tapahtuu soittamalla sinulle sopiviin työllistäviin organisaatioihin ennalta sovitulle työnhakualueelle ja selvittäen työmahdollisuudet. Voit myös lähettää työnetsijälle listan kiinnostavista yrityksistä yhteydenottoja varten.

Selvitä valmentajaltasi, voitko käyttää työnetsinnän palveluita omassa palvelussasi.

Yrittäjyysvalmentaja

Mietitkö itsesi työllistämistä? Yrittäjyysvalmennuksessa pääset miettimään olisiko yrittäjyys juuri sinulle sopiva vaihtoehto sekä miten edetä suunnitelmallisesti yrityksen perustamiseen ja käynnistämiseen. Lisäaiheita mm. kevytyrittäjyys ja freelancerina toimiminen, liiketoimintasuunnitelma ja -rahoitus, markkinointi, kannattavuuden asiat, onnistuneen liiketoiminnan edellytykset ja riskitekijät, toiminnan käynnistäminen sekä laajentaminen.

Selvitä valmentajaltasi, voitko käyttää yrittäjyysvalmennuksen palveluita omassa palvelussasi.

Googlen palvelut

Tarjomme sinulle halutessasi Googlen tilin ja palvelut, mikäli sinulla ei ole vielä olemassa vastaavaa palvelua.

Palvelu sisältää sähköpostitilin lisäksi Googlen toimistotyökalut (Sheets, Docs ja Slides). Arffmanin Google-tunnuksilla pääset kirjautumaan suoraan myös moneen toimintaympäristöömme. Kysy lisää valmentajaltasi

polku page elements (2)