Suomi-hubi (yrityksille)

Suomi-hubi

Työvoiman tarve suomalaisilla markkinoilla kasvaa. Myös ulkomaisten työntekijöiden määrä yrityksissä on kasvanut ja se kasvaa edelleen. Työnantajana etsit sopivia työntekijöitä, jotka täydentävät yrityksesi tavoitteita.Entäpä heidän suomen kielen taitonsa ja kotoutumisensa?

Meillä on ratkaisu sinulle. Arffmanin Suomi-hubi on teknisesti, pedagogisesti ja kielellisesti saavutettava kielenoppimisen ja kotoutumisen malli.

Mikä on työnantajan rooli?

Työnantajalle ratkaisu on yksinkertainen. Työnantajan tehtävä on päättää, kenet hän ohjaa palveluun ja kuinka pitkäksi ajaksi –  Arffman huolehtii loput.

Miksi valita Suomi-hubi?
  • Se huomioi asiakkaiden vuorotyöt, maantieteellisen sijainnin ja ajankäytön rajoitukset.
  • Opetus on reaaliaikaista ja vuorovaikutteista verkko-opetusta arkisin ja viikonloppuisin kello 8-21 välisenä aikana.
  • Asiakkaamme voivat valita vapaasti oppitunneistamme heille sopivimmat. Jokainen tunti on tehokas; aika on meille yhtä arvokasta kuin asiakkaillemme.
  • Jokainen oppitunti tallennetaan ja on katsottavissa kolmen (3) päivän ajan.
  • Opettaja on läsnä verkossa oppituntien aikana. Asiakas pystyy puhumaan hänen kanssaan kuten tavallisessa luokkaopetuksessa. Chatti vahvistaa kommunikaatiota ja oppimista.
  • Tekninen saavutettavuus varmistaa, että verkko-oppimisen hahmottaminen on helppoa asiakkaille.
  • Myös Personal Teacher -palvelut ovat mahdollisia sekä kielitaidon testaaminen saavutettujen tavoitteiden todentamiseksi.
Kuka voi osallistua?

Opetus ei perustu ryhmiin tai aikaisempiin suorituksiin, vaan osaamisiin ja kielen käyttöön. Asiakkaat kaikilta taitotasoilta löytävät itselleen sopivaa opetusta.

Pääpaino on suullisessa ja ammatillisessa kielitaidossa, joita tuetaan moderneilla AI-ratkaisuilla, joita asiakas voi käyttää omissa puhekäyttöliittymissään.

Opetus on aidosti funktionaalista, mutta erikseen on tarjolla ”grammatiikkamagiikkaa” sitä janoaville.

PALVELUESITE:

Lataa palveluesite tästä

Ajankohta:

Oppitunnit saatavilla ma—su kello 8—21

Paikka: Verkossa

Hinta per hlö: 215 € + alv / kk

Oppituntien määrä: Rajaton!

OTA YHTEYTTÄ:

Raisa Haikala

+358 50 360 5364

raisa.haikala@arffman.fi