RekryKoulutukset

RekryKoulutus – kustannustehokas rekrytointikanava


Juuri oikeanlaisia osaajia voi olla nykypäivänä yllättävän vaikea löytää. Toisaalta kaikille työnhakijoille ei välttämättä löydy tämän hetkistä osaamista vastaavaa työtä. RekryKoulutus on oivallinen vaihtoehto, kun tarvetta uusille tekijöille olisi, mutta ammattitaitoisia tekijöitä ei ole saatavilla. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman yrityksen kanssa.

Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 27 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

arffman
logoentry
TE__LA10_te1logo___B3___RGB
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB