Urapolku

Urapolku

Urapolku suomeksi

Tule mukaan Urapolku-valmennukseen!

Urapolku alkaa 15 päivää kestävällä henkilökohtaista urasuunnittelua tukevalla ryhmävalmennuksella. Valmennuspäivien aikana saat monipuolista ja ajankohtaista tietoa urasuunnitteluun, kouluttautumiseen ja työllistymiseen liittyvistä aiheista. Valmennus toteutetaan lähiopetuksena ja siihen sisältyy sekä ryhmässä työskentelyä että henkilökohtaisia tehtäviä, joiden tavoitteena on selkeyttää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja.

Urapolku-valmennuksen aikana laadit toteuttamiskelpoisen työllistymis- tai koulutuspolkuun liittyvän henkilökohtaisen urasuunnitelman. Uravalmennukseen osallistuttuasi tuemme sinua suunnitelmasi toteuttamisessa. Yksilöllisen tilanteesi mukaisesti tapaat jatkossa urasuunnittelun ja työllistymisen asiantuntijoitamme henkilökohtaisesti, osallistut muihin ryhmätapahtumiin tai vaikkapa webinaareihin verkon välityksellä. Suunnitelman toteuttamisessa saat tukea tavoitteesi saavuttamiseen saakka tai korkeintaan kolmen kuukauden ajan.


Kohderyhmä

Valmennukset on tarkoitettu TE-toimistoon ja kuntakokeiluun työnhakijoiksi ilmoittautuneille.


Miten toimimme verkossa

Eri ympäristö, sama palvelu! Olemme edelleen läsnä sinulle.

Palvelumme ovat reaaliaikaista live valmennusta, joka sisällöltään on samanlainen kuin paikan päällä. Nyt erona vain se, että olemme yhdessä verkossa.


IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Kun olemme saaneet ilmoittautumistietsi TE-toimistosta, olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan yhdessä laitteiden toimituksesta, jotka voit tulla hakemaan toimistoltamme tai posti tuo ne sinulle kotiovellesi.

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.


IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Valmentajan keskittyessä ryhmän valmentamiseen, mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.


Verkkovalmennuksen rytmitys ja aikataulutus

Rytmitämme päivää pienryhmillä, itsenäisillä tehtävillä sekä tauoilla.

Jaamme asiakkaita myös erillisiin verkkohuoneisiin pienryhmätehtävien ja keskusteluiden pariin sekä kahden keskisiin tapaamisiin valmentajan kanssa. Hyödymme verkkovalmennus-materiaalimme eri osioita ja tehtäviä.


Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka

Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat pakon edessä hankkivat viimeistään erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

Yhdessä onnistumme. Tervetuloa!


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt.

 

Esite:

Lataa tästä

Yhteistyössä


Lisätietoja

Yhteystiedot

polku@edu.arffman.fi

Osoitteet

Quartetto, Alto-talo, Linnoitustie 4B, 02600 Espoo

Tecknopolis Aviapolis, Teknobulevardi 3,01530 Vantaa