Työnhakuvalmennus verkossa – Pohjois-Pohjanmaa

Työnhakuvalmennus verkossa

-Pohjois-Pohjanmaa

Kohderyhmä

Työnhakuvalmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille. Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. 

 
Toteutus

Ryhmä toteutetaan kokonaan verkossa. Päiviin sisältyy ohjattua toimintaa sekä itsenäisiä tehtäviä. Valmennuksen kestot vaihtelevat valmennuskohtaisesti, 2-5 päivän välillä. Ryhmän päättymisen jälkeen sinulla on tarvittaessa mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun valmentajan kanssa. 

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta, minkä jälkeen sinulle lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki ryhmän verkkototeutusalustalle.

IT-tuki apunasi! Ketään ei jätetä yksin. Valmentajan keskittyessä ryhmän valmentamiseen, mahdollisissa IT-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

 
Sisältö

Valmennukset toteutetaan vaihtelevin sisällöin. Alla lyhyet kuvaukset sisällöistä: 


Työnhakuvalmennus verkossa, kesto 5 päivää:  

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea työnhaun tehostamiseen. Keskeisiä teemoja ovat työnhaun strategia, oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, työnhaun asiakirjat kuten CV, työnhaun eri kanavat, oman osaamisen markkinointi, työhaastattelu sekä työllistymisen eri tukikeinot. 

Työnhakuvalmennus (jaksotettu):

Jaksotettu tietopaketti työnhaun keskeisistä teemoista: työnhaun strategia, oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, työnhaun asiakirjat kuten CV, työnhaun eri kanavat, oman osaamisen markkinointi, työhaastattelu sekä työllistymisen eri tukikeinot. Valmennus on jaksotettu yhteensä kahdelle eri viikolle, mahdollistamaan osallistumisen joustavammin, esimerkiksi osa-aikatyön rinnalle.

Työnhakuvalmennus LinkedIn:

Tavoitteena on käydä läpi LinkedInin käyttötarkoitusta, tiliasetuksia, omaa profiilia, antaa vinkkejä verkostojen kasvattamiseen, oman näkyvyyden ja löydettävyyden vahvistamiseen sekä tietoa LinkedInin käytöstä työnhaun tukena ja kanavana. Saat myös palautetta profiilistasi. Ota Linkkari haltuun ja verkostot käyttöön! Ryhmä on suunnattu heille, joilla on tavoitteena laajentaa työnhakua ja verkostoitumista LinkedIniä hyödyntäen. Voit olla joko vasta-alkaja tai jo peruskäytön hallitseva. Tilin luominen ennen valmennuksen aloitusta helpottaa osallistumista, mutta ei ole täysin välttämätöntä. Valmennus on jaksotettu 3 päivälle.

Ajankohta: 

Työnhakuvalmennus alkaa kello 9.00 ja valmennuspäivien tarkempi aikataulu sovitaan aloituspäivänä.

Paikka: 

Verkossa Google Meet -verkkoympäristössä

Kesto:

2–5 päivää, valmennuspäivät ajoittuvat välille kello 9:00–16:00

Aikataulu: 

Työnhakuvalmennus 5 päivää:

24.1.–2.2.2022
14.–22.3.2022
23.5.–1.6.2022

Työnhakuvalmennus jaksotettu: 

2.11.5.2022

LinkedIn työnhaussa:

11.13.4.2022

Ilmoittaudu mukaan

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterin kautta

Ilmoittautuminen: tarkemmat sisällöt, aikataulut sekä ilmoittautuminen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterin kautta: https://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tapahtumat 

Lisätietoja:

Kirsi Pajamäki
vastuuvalmentaja
044 901 6355
kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi

Yhteistyössä