Työnhakuvalmennus verkossa – Pohjois-Pohjanmaa

Työnhakuvalmennus verkossa

-Pohjois-Pohjanmaa

Kohderyhmä

Työnhakuvalmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille. Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. 


Toteutus

Ryhmä toteutetaan kokonaan verkossa. Päiviin sisältyy ohjattua toimintaa sekä itsenäisiä tehtäviä. Valmennuksen kestot vaihtelevat valmennuskohtaisesti, 2-5 päivän välillä. Ryhmän päättymisen jälkeen sinulla on tarvittaessa mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun valmentajan kanssa. 

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta, minkä jälkeen sinulle lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki ryhmän verkkototeutusalustalle.

IT-tuki apunasi! Ketään ei jätetä yksin. Valmentajan keskittyessä ryhmän valmentamiseen, mahdollisissa IT-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.


Sisältö

Valmennukset toteutetaan vaihtelevin sisällöin. Alla lyhyet kuvaukset sisällöistä: 


Työnhakuvalmennus verkossa, kesto 5 päivää:  

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea työnhaun tehostamiseen. Keskeisiä teemoja ovat työnhaun strategia, oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, työnhaun asiakirjat kuten CV, työnhaun eri kanavat, oman osaamisen markkinointi, työhaastattelu sekä työllistymisen eri tukikeinot. 


Työnhakuvalmennus LinkedIn / alkeet:

Tavoitteena on käydä läpi LinkedInin käyttötarkoituksia, tilin perustamista ja tiliasetuksia, luoda oma profiili sekä käynnistää verkostoituminen. Saat myös vinkkejä oman näkyvyyden ja aktiivisuuden lisäämiseen. Lisäksi saat palautetta profiilistasi. Erinomainen aloitus LinkedInin käyttöön! Ryhmä on suunnattu heille, joilla LinkedInin käyttö on vasta alussa. Ryhmä on suunnattu heille, joilla LinkedInin käyttö on vasta alussa. Voit olla joko vasta miettimässä tilin perustamista tai sinulla voi olla jo tili, mutta se on vielä vähäisellä käytöllä. Valmennus on jaksotettu 3 päivälle. 

Työnhakuvalmennus maahanmuuttajille

Valmennus toteutetaan selkokielellä, apukieli englanti. Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea työnhaun tehostamiseen. Ryhmän sisältö: mitä on tehokas työnhaku; mitä sinä osaat, mitkä ovat sinun vahvuutesi; CV ja työhakemus; mistä löydät töitä, miten töitä haetaan; työhaastattelu; opiskelu.

Työnhakuvalmennus – kohti oppisopimusta

Onko sinulla kiinnostusta ja valmiutta pohtia oppisopimusopiskelua omana reittinä kohti työelämää? Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea sopivan alan pohdintaan sekä oppisopimuspaikan hakuun. Saat tietoa oppisopimusopiskelusta, tukea oman osaamisen sanoittamiseen sekä urasuunnitteluun sekä vinkkejä työnantajien kontaktointiin ja oppisopimuspaikan hakemiseen.

 

Ajankohta: 

Työnhakuvalmennus alkaa kello 9.00 ja valmennuspäivien tarkempi aikataulu sovitaan aloituspäivänä.

Paikka: 

Verkossa Google Meet -verkkoympäristössä

Kesto:

2–5 päivää, valmennuspäivät ajoittuvat välille kello 9:00–16:00

Aikataulu: 

Työnhakuvalmennus 5 päivää:
3.-11.10.2022
9.-17.11.2022

LinkedIn työnhaussa / alkeet:
24.-26.10.2022 

Työnhakuvalmennus maahanmuuttajille, selkokieli, 5 päivää:
7.-13.12.2022

Työnhakuvalmennus – kohti oppisopimusta 5 päivää:
23.-29.11.2022

Ilmoittaudu mukaan

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterin kautta

Ilmoittautuminen: tarkemmat sisällöt, aikataulut sekä ilmoittautuminen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterin kautta: https://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tapahtumat 

Lisätietoja:

Kirsi Pajamäki
vastuuvalmentaja
044 901 6355
kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi

Yhteistyössä