Työnhakuvalmennus Varsinais-Suomi

Työnhakuvalmennus
– Varsinais-Suomi

Kohderyhmä

Valmennukset on tarkoitettu Turun seudulla ja Paraisilla asuville alle 30 -vuotiaille sekä korkeakoulutetuille. Valmennukset on tarkoitettu TE-toimistoon työnhakijoiksi ilmoittautuneille.

Valmennussisältöjä

Sinun tavoitteesi on meille tärkeä! Kuuntelemme toiveitasi ja räätälöimme jokaisen valmennuksen mahdollisuuksiemme mukaan.

Tässä valmennuksessa aktivoimme sinua pohtimaan ja arvioimaan omaa osaamistasi. Saat vinkkejä erilaisista työllistymisvaihtoehdoista ja vaatimuksista meiltä, vertaisryhmältä sekä suoraan rekrytoijilta.

Valmennuksen aikana saat varmuutta työnhakuun ja kehität valmiuksiasi löytää paremmin tarjolla olevia työmahdollisuuksia. Saat mm. vinkkejä CV:n päivittämiseen ja siihen, miten erottautua positiivisesti työhaastattelussa. Tunnemme toimialakohtaiset sekä eri työnhakijoiden kohtaamat haasteet ja etsimme yhdessä niihin ratkaisuja kanssasi.

Valmennuksessa teet omaa työnhakua tukevia konkreettisia tehtäviä sekä henkilökohtaisesti että ryhmätyöskentelynä. Tehtäviä voivat olla esimerkiksi oman osaamisen tunnistaminen, kuvaaminen ja markkinointi uudelle työnantajalle, työllistymisen erilaisten vaihtoehtojen arviointi, työhaastatteluihin valmistautuminen tai uudenlaisten uravaihtoehtojen suunnittelu. 

Miten toimimme verkossa

Eri ympäristö, sama palvelu! Olemme edelleen läsnä sinulle.

Palvelumme ovat reaaliaikaista live valmennusta, joka sisällöltään on samanlainen kuin paikan päällä. Nyt erona vain se, että olemme yhdessä verkossa.

IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Kun olemme saaneet ilmoittautumistietsi TE-toimistosta, olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan yhdessä laitteiden toimituksesta, jotka voit tulla hakemaan toimistoltamme Kupittaalta tai posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Valmentajan keskittyessä ryhmän valmentamiseen, mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

Verkkovalmennuksen rytmitys ja aikataulutus

Rytmitämme päivää pienryhmillä, itsenäisillä tehtävillä sekä tauoilla.

Jaamme asiakkaita myös erillisiin verkkohuoneisiin pienryhmätehtävien ja keskusteluiden pariin sekä kahden keskisiin tapaamisiin valmentajan kanssa. Hyödymme verkkovalmennus-materiaalimme eri osioita ja tehtäviä.

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka

Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat pakon edessä hankkivat viimeistään erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

Ajankohta: 

Valmennus alkaa ma kello 9:00

Paikka: 

Verkossa Google meet-verkkoympäristössä 

Kesto: 5 päivää, valmennuspäivät ajoittuvat välille kello 8:00 – 16:00

Aikataulu: 

26.-30.4.2021      Nuoret

17.-21.5.2021       Korkeakoulutetut

24.-28.5.2021      Nuoret

31.5 – 4.6.2021     Nuoret    

7.- 11.6.2021         Nuoret      

14.- 18.6.2021      Nuoret

Työnhakija - Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja


Anu Toivari
044 733 1142
anu.toivari@edu.arffman.fi 

Yhteistyössä

Meillä saat aidosti 
sinusta välittävää tukea,  
jossa sinun tavoitteesi ja toiveesi
uuden työn suhteen ovat tärkeitä