Perhevapaalta työelämään

Perhevapaalta työelämään – ota kanssamme askel kohti työelämää

Uusimaa & Pirkanmaa

Ilmoittautuminen päättynyt. // Registration closed. // Реєстрацію закрито.

Kiitos kaikille Perhevapaalta työelämään valmennukseen ilmoittautuneille. Ilmoittautumisaika on päättynyt ja emme ota uusia asiakkaita. Palvelemme ilmoittautuneita asiakkaita lokakuuhun asti.

Thank you to everyone who has registered for the ”From Family Leave to Working Life” coaching. The registration period has ended, and we’re no longer accepting new clients. We’ll continue to serve those who have registered through October.

Дякуємо всім, хто зареєструвався на наставництво Perhevapaalta työelämään. Термін реєстрації завершився, і ми не приймаємо нових клієнтів. Ми обслуговуватимемо зареєстрованих клієнтів до жовтня.

Perhevapaalta työelämään suomeksi
Valmennuksen kuvaus

Perhevapaalta työelämään -valmennus on vanhemmille yksilöllisesti räätälöity palvelu, jonka tavoitteena on sujuvoittaa siirtymistä perhevapaalta lähemmäs työelämää. Valmennus on rentoa, kannustavaa, ratkaisukeskeistä ja käytännönläheistä. Palvelussa edetään perheesi tavoitteen mukaan ja ryhmätapaamisissa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja saada vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien parissa. Valmentaja pysyy samana koko palvelun ajan, jolloin voidaan keskittyä tehokkaasti tilanteesi edistämiseen. Valmennus on maksuton ja vapaaehtoinen, matalan kynnyksen palvelu. Päästäksemme yhdessä tavoitteeseesi, odotamme sinun kuitenkin sitoutuvan valmennukseen kolmeksi kuukaudeksi.


Kohderyhmä

Valmennukseen voi hakeutua perhevapaalla tai työttömänä työnhakijana oleva vanhempi Uudeltamaalta tai Pirkanmaalta. Palveluun osallistuminen ei vaikuta saamiisi tukiin. Koulutustaustalla tai ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikki alueen kotona olevat vanhemmat ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio kohti työelämää ja valmius työskennellä sen eteen.


Toteutus

Edetään sinun ja perheesi tahdilla uratavoitettasi kohti. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa henkilökohtaisesti tai verkossa. Ryhmätapaamiset toteutetaan pienryhmä tapaamisissa paikan päällä tai verkossa.

 
IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta, jotka voit tulla hakemaan toimistoltamme tai posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

 
IT-tuki apunasi

Olemme yhdessä harjoittelemassa uusia kommunikaatiomahdollisuuksia. Ketään ei jätetä yksin. Mahdollisissa it-ongelmissa sinulla on käytettävissä oma IT-tukihenkilö puhelimitse koko valmennuksen ajan.

 
Valmennuksen kesto

Valmennus kestää maksimissaan kolme kuukautta valmennuksen aloituksesta. Lisäksi valmennukseen sisältyy seurantatapaaminen henkilökohtaisen valmentajasi kanssa viimeistään kuusi kuukautta palvelun alkamisesta.


Valmennuksen sisältö

Valmennuksen aiheet ja teemat syntyvät sinun elämäntilanteesi tarpeista.

Käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi:

 • oma osaaminen ja vahvuudet
 • itsetunnon, itsemyötätunnon, motivaation ja vuorovaikutustaitojen merkityksen tunnistaminen
 • työllistymisen ja kouluttautumisen vaihtoehdot, alan vaihto
 • työelämätietous
 • henkilökohtaisen työnhakutilanteen arviointi
 • työnhaun valmiuksien monipuolinen kehittäminen
 • perhe- ja työelämän yhteensovittaminen
 • verkostoituminen ja vertaistuki
 • suhteiden ja verkostojen hyödyntäminen
 • tukiasiat
 • omien voimavarojen tunnistaminen ja hyvinvoinnin tukeminen

Aikataulu

Kiitos kaikille Perhevapaalta työelämään valmennukseen ilmoittautuneille. Ilmoittautumisaika on päättynyt ja emme ota uusia asiakkaita. Palvelemme ilmoittautuneita asiakkaita lokakuuhun asti.


Osoitteet

Tampere: Aleksanterinkatu 26 A 4 tai verkossa

 
Ilmoittautuminen / Registration

Ilmoittautuminen päättynyt.

Registration closed.

Реєстрацію закрито.

Videossa on tekstitykset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi // Video has subtitles in finnish, english, swedish and russian

Yhteystiedot

Aleksanteri Kiviluoto
Projektipäällikkö
044 715 6085
aleksanteri.kiviluoto@edu.arffman.fi

Asiakkaamme kertovat:
Arffman, paras polku työhön 

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä


Lisätiedot


Lue lisää valmennuspalvelun omalta sivustolta