Osaajat töihin

Osaajat töihin!

-Pohjois-Savo

Osaajat töihin! on 1-5 päivää kestävä valmennus, joka antaa sinulle valmiuksia työnhakuun juuri niillä, itse valitsemillasi aihealueilla, jotka sinua eniten hyödyttävät. Kanssamme voit tehdä tai päivittää työnhaun asiakirjoja, valmistautua työhaastatteluun, opetella hyödyntämään työnhaussasi sosiaalista mediaa tai tunnistaa oman alasi potentiaaliset työnantajat.

Me kartoitamme valmennuksen alussa kanssasi juuri ne aiheet, jotka tukevat parhaiten tavoitteesi saavuttamista. Kutsumme sinut alkukartoitukseen, jossa käymme läpi sinun työnhaun tilannetta, suunnittelemme palvelusta sinulle sopivan kokonaisuuden ja työnhaun jatkosuunnitelman.

Osallistuminen sinua kiinnostavaa aihetta käsittelevään webinaariin (verkkovalmennus) onnistuu etäyhteyksin tai voit myös osallistua Kuopiossa, Varkaudessa tai Iisalmessa ryhmätapaamisiin.

Mikäli haluat osallistua ryhmämuotoiseen lähipäivään, ilmoita siitä meille erikseen sähköpostilla mahdollisimman pian.

Osaajat töihin -valmennukseen voit hakeutua TE-palveluiden kautta ollessasi työtön työnhakija.

Valmennusten sisällöt

 

Osaamisen tunnistaminen ja markkinointi

Meillä kaikilla on osaamisia, joista olemme tietoisia, mutta meillä kaikilla on myös ns. ”näkymättömiä” osaamisia. Joskus juuri niiden ansioista voimme työllistyä. Webinaarissa voit löytää uusia osaamisia, sekä oppia markkinoimaan niitä. Opit myös, miten kertoa osaamisistasi työnantajille vakuuttaaksesi heidät Webinaarissa käsitellään myös niitä osaamisia, joista tulevaisuudessa tulee avainosaamisia ja miten niitä voi kehittää omalla kohdallasi.

 

 

Työhaastattelu.

– miten kannattaa vastata tyypillisiin kysymyksiin työhaastatteluissa, sekä

– haastaviin kysymyksiin,

– miten voi lievittää jännitystä,

– miten voi esittäytyä ja mitä pitää kertoa itsestä,

– miten kannattaa valmistautua työhaastatteluun,

– mikä ulkonäkö sopii,

– miten voi erottua joukosta,

– mitä kannattaa kysyä työnantajalta, mitä ei kannata,

– lisäksi työhaastattelujen muodot: puhelimessa, video- ja ryhmähaastattelut. 

Video CV

Video CV:tä käytetään työnhaussa yhä useammin. Monet kilpailijasi lähettävät video CV:n ja jäävät mieleen paremmin kuin muut. Valmennuksessa kerrotaan video CV:n laatimisesta alusta lähtien lopputulokseen saakka:

– käsikirjoitus

– kuvaaminen

– editointi

– julkaisemismuotoja.

Valmennuksen jälkeen pystyt tekemään itse video CV:n kokonaan tai halutessasi voit ulkoistaa sopivia palveluita.

 


 

Työnhaun hallinta

Stressaako sinua työnhaku? Valmennuksessa käsitellään, miten voit hallita stressiä. Miten voit tehdä työnhausta tehokkaan projektin? Mikä sopii työnhaun tavoitteeksi? Miten sen voi toteuttaa? Miten hallitset tehokkaasti omaa aikaasi työnhaussa? Lisäksi käydään läpi työnhaun erilaisia strategioita.

 


 

Yrittäjyys

Oletko koskaan miettinyt yrittäjyyttä? Oletko miettinyt palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistämistä? Onko sinulla osaamista, jonka voisit tuotteistaa liikeideaksi? Usein hyvät liikeideat jäävät toteuttamatta tiedonpuutteen tai haasteiden pelosta. Jos sinulla on edes orastava idea mahdollisesta yrittäjyydestä, kannattaa ilmoittautua webinaariin. Siinä käydään läpi yrittäjyyden muotoja, vaiheita ja säädöksiä. Aiheina ovat lisäksi liiketoimintasuunnitelma ja sen ominaisuudet sekä oman liiketoimintasuunnitelman hahmottelu.

Aikataulu


Kaikki webinaarit toteutetaan
klo 8:30 – 15:30.

Yhteistyössä


Valmentajien yhteystiedot


Marjo Hodju
+358 44 755 11 45
marjo.hodju@arffman.fi

Ilona Virolainen
+358 44 755 1128
ilona.virolainen@arffman.fi