Nuoret

Haluaisitko löytää unelmiesi työpaikan tai haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Tarvitsetko apua oikean suunnan löytämisessä ja työpaikan etsimisessä? Me autamme löytämään oikean polun.

Nuori, työllisty palvelualoille!

OULU, KUUSAMO

ARFFMAN_palvelualat

Kiinnostaako työllistyminen palvelualalle? Onko sinulla jo tutkinto alalta, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole löytynyt? Tai oletko hankkinut kokemusta alalta, mutta sinulla ei ole vielä tutkintoa tai tutkintosi on jäänyt kesken?

Anna meidän auttaa. Tule mukaan käytännönläheiseen ja toiminnalliseen, alle 30-vuotialle suunnattuun palvelualan koulutukseen.

Koulutus suuntautuu erityisesti asiakaspalveluun ja kaupan alalle. Opintojen aikana kartoitamme nykyisen osaamisesi, käymme läpi palvelualojen ammatit ja ammattitaitovaatimukset, teemme käyntejä työpaikoille ja oppilaitoksiin.

Koulutukseen sisältyy myös runsaasti verkko-opintoja sekä työssäoppimisjaksot. Jokainen opiskelija saa koulutuksen ajaksi käyttöönsä tietokoneen. Verkostoissamme on satoja työnantajia, joissa voi olla kenties juuri sinulle soveltuva työpaikka.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös passeja ja kortteja (hygieniapassi, anniskelupassi, ikärajapassi). Mikäli yrittäjyys alalla kiinnostaa, saat koulutuksen aikana tietoa myös yrittäjyyden eri muodoista sekä kevytyrittäjyydestä.

KOULUTUSPAIKKAKUNNAT JA -AJAT:

OULU, 27.8.2018–18.1.2019 ( 100 pv), 16 paikkaa
KUUSAMO, 10.9.–4.1.2019, (80 pv), 14 paikkaa

HAKU:

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta:
OULU: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/680821
KUUSAMO: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/680822

ESITE:
Nuori, työllisty palvelualoille!

LISÄTIETOA:
OULU
Tanja Simonen, +358 44 555 9416, tanja.simonen@arffman.fi
KUUSAMO
Kaisa Mansikka, +358 44 761 9095, kaisa.mansikka@arffman.fi