Henkilökohtainen työnhaun valmennus, Pohjois-Pohjanmaa

Henkilökohtainen työnhaun valmennus, Pohjois-Pohjanmaa

Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Kenelle työnhaun valmennus on tarkoitettu?

Henkilökohtainen työnhaun valmennus on suunnattu Raahen, Haapaveden-Siikalatvan, Ylivieskan ja Nivala-Haapajärven seutukuntien työnhakija-asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen. Palveluun voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutustaustalla ja ammatilla ei ole merkitystä osallistumiselle, kaikkien alojen ihmiset ovat tervetulleita tähän valmennukseen. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelussa kuljetaan yhdessä valmentajan kanssa kohti tavoitettasi. Etsitään yhdessä työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi. Palvelu sisältää esimerkiksi

  • alkukartoitus ja tavoite
  • realistiset työllistymisen mahdollisuudet
  • monipuoliset työllistymisen vaihtoehdot
  • osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
  • työnhakuvalmiuksien parantaminen
  • oman osaamisen myyminen
  • oman toimialan työelämä- ja työmarkkinatietous
  • ammatillisen liikkuvuuden laajentaminen
  • työnhaun suunnitelma
  • verkkovalmennusta ja materiaalit
Miten valmennus toteutetaan?

Valmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu. Sovit valmennustapaamisista ja ajankohdasta yhdessä valmentajasi kanssa. Tapaamiset järjestetään kahden kesken valmentajasi kanssa henkilökohtaisesti tai verkossa. 

Nyt on hyvä aika ottaa oma henkilökohtainen digiloikka. Sinulla on valmennuksessa hieno mahdollisuus päästä testaamaan ja harjoittelemaan moderneja verkkotyökalu- ja IT-taitoja. Olemme muutoksessa, jota ei voi pysäyttää. Nyt myös monet työnantajat hankkivat erilaisia verkkoratkaisuja. Suurella todennäköisyydellä tämä vuosi tulee pysyvästi muuttamaan työelämäkulttuuriamme.

 
IT-laitteisto lainaksi

Lainaamme tarvittaessa sinulle tarvittavat välineet, mikäli kotoasi ei löydy tietokonetta tai internetyhteyttä. Sovitaan yhdessä valmennuksen alussa laitteiden toimituksesta ja tarvittaessa posti tuo ne sinulle kotiovellesi. 

Tietokonelaukku sisältää koneen, laturin, hiiren, mobiilireitittimen ja sankakuulokkeet. Laukusta löytyy myös kirjallinen ohje, kuinka pääset alkuun sekä puhelinnumero palvelukohtaiselle IT-tukihenkilöllesi.

 
Vertaistukea

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi voit halutessasi osallistua verkossa myös ryhmätyöskentelyyn. Yhdessä työskentely valmentajien ja muiden asiakkaiden kanssa antaa mahdollisuuksia harjoitella ja kokeilla uusia työnhakutaitoja samoin kuin saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia vertaistuen merkeissä.

Paras Polku Työhön -live joka keskiviikko Youtube kanavalla klo 12-13 lue täältä lisää.

Workshopit lue täältä lisää.

Lisätiedot

Ohjaus palveluun on päättynyt. Voit kuitenkin osallistua Oulun alueella toteuttamaamme Urasteppi -palveluun. Lue lisää alla olevasta linkistä 

Paikkakunnat:

Oulu, eteläinen:

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Ylivieska

Yhteyshenkilöt:

Heli Vuori

044 744 1194 heli.vuori@edu.arffman.fi 

Katariina Muoniovaara

katariina.muoniovaara@edu.arffman.fi

Huom. ohjaus palveluun on päättynyt.

Miten haen työnhaun valmennukseen?

OHJAUS PALVELUUN ON PÄÄTTYNYT

Ota yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon tai kotikuntasi kuntakokeiluun ja kerro kiinnostuksestasi valmennukseen.

Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi Oma Asiointi -nettipalvelun kautta  www.te-palvelut.fi tai puhelimitse numeroon 0295 025 500.

TE-palveluiden asiantuntija sopii kanssasi valmennukseen osallistumisesta, minkä jälkeen valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.

Palveluun on jatkuva haku.

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja 27 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä