Etätyön osaaja, Etelä-Pohjanmaa

Etätyön osaajaksi, Etelä-Pohjanmaa

 

Etätyön osaajaksi -koulutus saattaa taitosi työelämässä tarvittavalle tasolle etätyönä toimimisen ja soveltamisen kautta. Opit käyttämään työelämässä sekä etätyössä käytettäviä yleisimpiä työkaluja ja pääset työssäoppimisen aikana käyttämään niitä myös autenttisissa työelämän tilanteissa.

 

Tavoite 

Tavoitteena on kehittää digitaalisia valmiuksia ja tukea työllistymistä erilaisiin työtehtäviin toimialasta riippumatta, työelämän muutos huomioiden (mm. etätyön lisääntyminen). Koulutuksen tavoitteena on myös harjoitella ja syventää koulutuksessa opittua työssäoppimisjaksolla sekä työllistyä koulutuksen jälkeen, joko työssäoppimispaikkaan tai muutoin avoimille työmarkkinoille.

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston alueen yli 20-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille asiakkaille toimialasta riippumatta: nuoret, alanvaihtajat ja muut työnhakija-asiakkaat, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tietoteknisen alan koulutusta tai työkokemusta. 

Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa, joten voit osallistua opintoihin joustavasti kotipaikkakunnaltasi. Myös työssäoppimispaikka voi sijaita kotipaikkakunnallasi. Voit käyttää koulutuksessa omia laitteitasi tai annamme sinulle tarvittaessa käyttöön koulutuksen ajaksi tietokoneen.

 

Sisältö

  • Orientaatio, osaamiskartoitus
  • Työelämän digitaalisaatio ja etätyön erityispiirteet
  • Etätyöskentelyn välineet, työvälineohjelmistot, mobiilisovellukset, pilvipalvelut (esim. Google Apps, Classroom, Drive, Microsoft Office 365, Microsoft OneDrive. Meet, Teams, Zoom.)
  • Sosiaalinen media
  • Tietoturva ja tietosuoja
  • Sähköiset työnhaun kanavat
  • Työssäoppiminen
  • Konkreettisen jatkosuunnitelman rakentaminen

Henkilökohtainen ohjaus käytettävissä koko koulutuksen ajan. 

 

Toteutus

8.3. – 2.6.2021, 60 pv (20 pv teoriaopetusta, ml. itsenäistä työskentelyä ja 40 pv työssäoppimista). Koulutus sisältää 5 pv:n orientaatiojakson.

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja 27 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Lisätiedot koulutuksesta
 

Yhteistyössä