Digitaitoja työnhakuun, Oulu

Digitaitoja työnhakuun

– Oulu

 
Digitaitoja työnhakuun -valmennus

Digitaitoja työnhakuun -valmennuksessa rakennamme yhdessä kanssasi henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Meiltä saat henkilökohtaista tukea digitaitojesi kehittämiseen. 

Oulun seudun kuntakokeilun asiakkaat ovat ohjauksen ensisijainen kohderyhmä.

Paikka:

BusinessAsema

Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu (ent. pääposti)

Aika:

Ilman ajanvarausta ma – pe klo 12 – 15

Toteutus:

Henkilökohtaisesti paikan päällä

Toteutustapa

Saat henkilökohtaista tukea tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöön BusinessAsemalla. Ohjaukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; riittää, että saavut paikalle. Voit käyttää BusinessAseman laitteita tai ottaa mukaan oman laitteesi. Voit tehdä yhdessä ohjaajan kanssa esim. Oma asiointiin tai Hakosalo-järjestelmään liittyviä hoidettavia asioita tai tutustua esim. laitteisiin, sähköpostiin, Internetin käyttöön, etäasiointiin tai vaikkapa opetella työnhakuasiakirjojen tekemistä.

Huom! Varaa tapaamiseen mukaasi henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi.

Lisätietoja

Kirsi Pajamäki

Palvelupäällikkö

044 901 6355

kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi

Arffman, paras polku työhön 

Me olemme Arffman, Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja 30 vuoden kokemuksella. Arffman toimii koko maan alueella ja järjestää palveluita yhdessä työvoimahallinnon, kuntien, Kelan sekä yritysten kanssa. Arffmanin palveluksessa työskentelee 150 koulutus- ja valmennusalan asiantuntijaa.

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Barona on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Baronalla työskentelee 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyössä