CAD Rekrykoulutus, Etelä-Savo

CAD Rekrykoulutus, Etelä-Savo

Käynnistämme Etelä-Savossa asiantuntijoiden rekrytointia tukevan CAD Rekrykoulutuksen keväällä 2020. Kuuden kuukauden aikana pääset päivittämään CAD-osaamistasi luokassa tapahtuvien harjoitusten lisäksi myös käytännön työtehtävissä. Koulutusjakson tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen. Ohjelmaan voi hakeutua valtakunnallisesti.

Yritykset hakevat nyt kauttamme osaajia ja me autamme työnhakijoita ja yrityksiä löytämään toisensa!

Tarkoituksena on, että yritys kouluttaa ja rekrytoi ohjelman puitteissa itselleen työntekijän. Koulutukseen osallistujat pääsevät päivittämään CAD-osaamisensa ja saavat tilaisuuden näyttää taitonsa rekrytointia harkitsevalle työnantajalle. Koulutus järjestetään ELY-keskuksen tilaamana ja yhteistyössä yritysten kanssa, jotka haluavat rekrytoida osaavia työntekijöitä. Edellisen  koulutuksemme työllistymisprosentti oli 100%. 

Koulutus on työvoimapoliittista koulutusta, ja se järjestetään yhdessä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja lomautetuille työnhakijoille, joilla on koulutukseen sopiva tekninen tausta. TE-toimisto hyväksyy koulutukseen osallistujat. Opiskelijalle maksetaan koulutusajalta työttömyysetuutta.

1. Lähetä hakemuksesi Arffmanille!

2. Muista lähettää hakemuksesi myös te-toimistoon!

Hakuaika 16.2.2020 saakka

Koulutuksen kesto ja rakenne

Koulutuksen ajankohta on 2.3. – 28.8. Ohjelma kestää 125 päivää, joka sisältää 36 päivää koulutusta, 84 päivää työssäoppimista ja 5 päivän lomajakson. Etenet opinnoissasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Lähiopetuksessa pääset päivittämään ohjelmisto-osaamistasi arvostettujen kouluttajien ohjauksessa. Ohjelmistokoulutusta toteutetaan sinun ja rekrytoivan yrityksen tarpeiden pohjalta. 

Kouluttajakumppaneina toimivat esim. PLM Group, Symetri, Kymdata Oy  ja Vertex. Käytännön osaamistasi pääset syventämään rekrytoivassa yrityksessä, joka kouluttaa sinut tehtäväänsä.

Yhteistyöyrityksiä

Koulutuksessa mukana rekrytoimassa ovat mm.

PHK Works Oy, Pieksämäki
MetForce Oy, Mikkeli
Steamrator Oy, Mikkeli
Uproval Oy, Savonlinna

Koulutuksen sisältöesimerkkejä
  • SolidWorks
  • Vertex
  • Autodesk Inventor
  • Autodesk AutoCAD
  • Projektijohtaminen ja suunnittelu
  • Onnistunut asiakaspalvelu
  • Työnjohdon taidot
  • Myynti – markkinointitaidot
  • Omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tunnistaminen työelämässä
  • Työyhteisötaidot
Hakukriteerit

Koulutukseen voivat hakea työttömät, työttömyysuhan alaiset, lomautetut ja irtisanotut työnhakijat, joilla on koulutukseen sopiva tekninen koulutustausta ja jotka haluavat parantaa CAD-osaamistaan.

Valintakriteerinä on hakijan soveltuvuus CAD-osaamista vaativiin tehtäviin.

Esim. suunnittelun, tuotekehityksen, työn- ja tuotannonjohdon osaaminen sekä yhteistyöyrityksen toimialan työkokemus ovat hakijalle eduksi.

Hakuohjeet

Muista päivittää CV:si ja liitä tiedosto hakemukseen. Nimeä tiedosto oman nimesi mukaan: sukunimi etunimi CV. Tee CV huolella, sillä lähetämme CV:si yrityksiin, ja yritys tekee sen perusteella päätöksen, oletko sopiva hakija tarjolla olevaan tehtävään! CV on markkinointiesite osaamisestasi ja autamme myös mielellämme sinua sen viilaamisessa. Arffman esittelee sinut yrityksille toimittamallasi CV:llä, joten CV:n sisällön merkitys korostuu. Täältä löydät vinkkejä ansioluettelon lähettämiseen.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä! Kerro meille osaamisestasi, ja miksi haluat työllistyä juuri kyseiselle työnantajalle. Esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti, kun olemme saaneet hakemuksesi. 

Jos tilanteesi muuttuu ja esim. työllistyt ennen koulutuksen alkamista, ilmoitathan asiasta ystävällisesti meille!

Infot

1. Verkkoinfo 14.1. klo 13 Google hangout ympäristössä osoitteessa meet.google.com/uae-jycu-zjy

2. Info Mikkelissä Työ- ja elinkeinotoimistossa 5.2. klo 10-11 Porrassalmenkatu 29, 4 krs.

Lisätiedot:

Yhteyspäällikkö
Tanja Väre
040 176 5042
tanja.vare@arffman.fi

Asiakkuuspäällikkö
Mari Sundström
044 733 1193
mari.sundstrom@arffman.fi

Yhteistyössä


Osaamisen kehittämistä vuodesta 1993.

Me Arffmanilla uskomme ihmiseen ja muutoksen voimaan.
Kuuntelemalla, välittämällä ja sopivasti soveltamalla autamme yrityksiä ja koko yhteiskuntaa kehittymään.
Palvelemme työnhakijoita sekä yrityksiä eripuolilla Suomea.