CAD-osaaja

CAD-osaaja, Tampere

Suomeksi

CAD-osaaja, Tampere

Käynnistämme asiantuntijoiden rekrytointia tukevan CAD-osaajaohjelman Tampereella syksyllä 2019. Kuuden kuukauden aikana pääset päivittämään CAD-osaamistasi luokassa tapahtuvien harjoitusten lisäksi myös käytännön työtehtävissä. Koulutusjakson tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen. Ohjelmaan voi hakeutua valtakunnallisesti, huomioiden että koulutuspäivät järjestetään Tampereella.

Yritykset hakevat nyt kauttamme osaajia ja me autamme työnhakijoita ja yrityksiä löytämään toisensa! 

Tarkoituksena on, että yritys kouluttaa ja rekrytoi ohjelman puitteissa itselleen työntekijän. Koulutukseen osallistujat pääsevät päivittämään CAD-osaamisensa ja saavat tilaisuuden näyttää taitonsa rekrytointia harkitsevalle työnantajalle. Koulutus järjestetään ELY-keskuksen tilaamana ja yhteistyössä yritysten kanssa, jotka haluavat rekrytoida osaavia työntekijöitä. Kaikista koulutuksen suorittaneista 73 % on työllistynyt suoraan yhteistyöyritykseen. Vuoden 2018 – 2019 koulutuksen työllistymisprosentti oli 100%. Koulutukseen valitaan 12 hakija-yritysparia. Aloituspaikat täytetään sitä mukaa kun hakijat löytävät itselleen yhteistyöyrityksen. Ilmoittaudu nopeasti, niin yrityshaku voi alkaa!

Hakuaika
Alkaa elokuussa 2019

Yrityshaku
Voit etsiä itsellesi sopivaa yrityskumppania yhteistyössä Arffmanin rekrytointiasiantuntijan kanssa ja olla suoraan yhteydessä sinua kiinnostaviin yrityksiin.

Koulutuksen aloitus
Kun olet löytänyt yrityskumppanin ja koulutusyhteistyöstä on sovittu yrityksen kanssa, voit aloittaa yrityksen tehtävässä jo ennen CAD-opetusjakson alkamista. Ensimmäinen mahdollinen koulutuksen aloituspäivä on 15.10.2019.

Koulutuksen kesto ja rakenne
Ohjelma kestää 125 päivää aloituspäivästä (sisältää lomajakson 5 pv). Räätälöimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja tarjoamme työllistymisesi kannalta oleellisen ohjelmistokoulutuksen. Toteutamme ohjelmistokoulutusta sinun ja rekrytoivan yrityksen tarpeiden pohjalta. Lähiopetuksessa pääset päivittämään ohjelmisto-osaamistasi arvostettujen kouluttajien ohjauksessa.

Kouluttajakumppaneina toimivat esim. PLM Group, Symetri, Kymdata Oy  ja Vertex. Käytännön osaamistasi pääset syventämään rekrytoivassa yrityksessä, joka kouluttaa sinut tehtäväänsä.

Koulutuksen sisältö
Pystymme tarjoamaan ohjelmistokoulutusta kattavasti eri alojen asiantuntijoille. Esimerkkejä ohjelmistoista:

 • Tietomallipohjainen rakentaminen BIM
 • Tehostettu suunnittelu Lean Engineering 
 • Visualisointi, lisätty todellisuus (Augmented/ Virtual Rality)
 • SolidWorks
 • Autodesk Inventor
 • Autodesk Revit 
 • ArchiCAD
 • Autodesk AutoCAD
 • Tekla Structures
 • AutoCAD Map 3D (infrastruktuuri)
 • AutoCAD Civil 3D (yhdyskuntasuunnittelu)
 • Novapoint Base
 • ArcGis
 • CADiE
 • CADS

Kysy rohkeasti lisää ja suunnitellaan juuri sinulle ja yhteistyöyritykselle sopiva koulutuskokonaisuus!

Hakukriteerit

 • Koulutukseen voivat hakea työttömät, työttömyysuhan alaiset, lomautetut ja irtisanotut työnhakijat, joilla on koulutukseen sopiva tekninen koulutustausta ja jotka haluavat parantaa CAD-osaamistaan.
 • Valintakriteerinä on hakijan soveltuvuus CAD-osaamista vaativiin tehtäviin.
 • Esim. suunnittelun, tuotekehityksen, työn- ja tuotannonjohdon osaaminen ja työkokemus ovat hakijalle eduksi.

Hakuohjeet

 • Täytä linkistä avautuva hakulomake huolellisesti.
 • Muista päivittää CV:si ja liitä tiedosto hakemukseen. Nimeä tiedosto oman nimesi mukaan: sukunimi etunimi CV. Tee CV huolella, sillä lähetämme CV:si yrityksiin, ja yritys tekee sen perusteella päätöksen, oletko sopiva hakija tarjolla olevaan tehtävään! CV on markkinointiesite osaamisestasi, ja autamme myös mielellämme sinua sen viilaamisessa. Arffman esittelee sinut ilmoittautuneille yrityksille toimittamallasi CV:llä, joten CV:n sisällön merkitys korostuu. Täältä löydät Vinkkejä ansioluettelon lähettämiseen.
 • Kun olet täyttänyt lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä! Kerro meille osaamisestasi, ja minkälaiseen tehtävään haluaisit koulutuksen avulla työllistyä. Alamme etsiä sinulle sopivaa yritystä heti, kun olemme saaneet hakemuksesi. Kun sinulle on löytynyt sopiva yritys, täytät hakemuksen TE-toimistolle, joka hyväksyy sinut ja yrityskumppanisi koulutukseen.
 • Jos tilanteesi muuttuu ja esim. työllistyt ennen koulutuksen alkamista, ilmoitathan asiasta ystävällisesti meille!

Infot

1. Verkkoinfo 27.8. klo 13 Google hangoutin välityksellä
2. Aamiaisinfo 11.9. Tampereella klo 10, Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A–D, Kokoustila Saavutus, 7.krs. Aulapalvelu 1. krs ohjaa sinut perille. Ilmoittaudu tästä 10.9. mennessä.

Parkkihallista löytyy rajallinen määrä ilmaisia vieraspaikkoja, jotka ovat käytettävissäsi. Tutustu saapumisohjeisiin täältä. Mikäli vierailijapaikat ovat saapuessanne täynnä, suosittelemme ajamaan Tullintorin tai Tampere-talon pysäköintihalleihin, jotka molemmat löytyvät Åkerlundinkadun varrelta 3€/h pysäköintimaksulla. 

LISÄTIETOA:

Yhteyspäällikkö Tanja Väre, +358 40 1765042, tanja.vare@arffman.fi

Asiakkuuspäällikkö Mari Sundström, +358 44 7331193, mari.sundstrom@arffman.fi

Työ- ja elinkeinohallinnon Työlinjan koulutusneuvojat, 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

TIETOA YRITYKSILLE:
https://www.arffman.fi/palvelumme/yrityksille/cad-osaaja/

Haku käynnissä nyt! 23.12. saakka

Aloitus joustavasti hakijan sekä yrityksen tarpeen ja aikataulujen mukaisesti. Koulutukseen valitaan 12 hakija-yritysparia.

Klikkaa hakulomakkeeseen tästä

Send your application now. 
The Deadline is 23th of december

We have a flexible schedule according to your needs and the needs of the companies.

Fill the application here

Mikä on KEKO koulutus?

KEKO-koulutus on yritysten kehittämiskoulutusta, jossa sekä yritys että opiskelija saavat itselleen tarvittavaa osaamista.

Yrityshaku

Voit etsiä itsellesi sopivaa yrityskumppania yhteistyössä Arffmanin projektikoordinaattorin kanssa.

Lisätiedot:

Tanja Väre
040 176 5042
tanja.vare@arffman.fi

Mari Sundström
044 733 1193
mari.sundstrom@arffman.fi

Yhteistyössä


Osaamisen kehittämistä vuodesta 1993.

Me Arffmanilla uskomme ihmiseen ja muutoksen voimaan.
Kuuntelemalla, välittämällä ja sopivasti soveltamalla autamme yrityksiä ja koko yhteiskuntaa kehittymään.
Palvelemme työnhakijoita sekä yrityksiä eripuolilla Suomea.