Suomi-hubi PuPa

Suomi-hubi PuPa – puhdistuspalveluiden ja kiinteistöalan suomea

Työnantaja, etsitkö kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan suomen kielen opetusta vieraskieliselle työntekijällesi? Arffmanin Suomi-hubin PuPaan pääsee mukaan nopeasti.
Yhteishankintana kuukausimaksullinen verkko-opetus on edullista ja tehokasta – kuin lähiopetusta verkossa.

Suomi-hubi PuPa on suunnattu kiinteistö- ja puhdistuspalvelun alalla työskenteleville ihmisille, joiden kielitaitoa työnantaja haluaa edistää. 

Viikoittain vaihtuvaan teemaan mahtuu erilaisia tunteja siihen kuuluvista aiheista. Esimerkiksi Koti ja asuminen teemaan kuuluvat muun muassa kodin ja toimitilojen sekä huoltotöiden sanasto ja kieli.

Suomi-hubi PuPan jäsen saa myös osallistua yhdelle valitsemansa tason yleisen kielen Suomi-hubi Kielen tunneille. Tarjolla on opetusta päivittäin neljällä eri kielitaidon tasolla, ja osallistuja voi osallistua päivittäin yhden ennaltavalitun kielitaidon tason oppitunneille.  Tuntimäärä kasvaa osallistujien määrän mukana.

 
Miksi valita Suomi-hubi PuPa?
  • Ei työvuorojen, tilojen tai matkojen järjestelyjä.
  • Opetus on reaaliaikaista ja vuorovaikutteista verkko-opetusta päivittäin kello 9–20.
  • Opiskelija valitsee Suomi-hubi PuPan oppitunneista hänelle sopivat tunnit.
  • Opettaja on läsnä verkossa oppituntien aikana. Opiskelija voi puhua hänen kanssaan kuin  tavallisessa luokkaopetuksessa. Chatti vahvistaa kommunikaatiota ja oppimista.
  • Oppitunnit ovat Zoomissa, jolloin osallistuminen onnistuu kaikilla laitteilla ja kaikista paikoista.
 
Kuka voi osallistua?

Opetus ei perustu ryhmiin tai aikaisempiin suorituksiin, vaan osaamiseen ja kielen käyttöön. Osallistujat kaikilta taitotasoilta löytävät itselleen sopivaa opetusta.

 
Mikä on työnantajan rooli?

Työnantajalle ratkaisu on yksinkertainen. Työnantajan tehtävä on päättää, kenet hän ohjaa palveluun ja kuinka pitkäksi ajaksi – Arffman huolehtii loput.

 
Hinta ja yhteishankintamahdollisuus 
  • Kuukausimaksu 215 euroa  + alv / osallistuja (Suomi-hubi PuPa)
  • Osto-alv ja koulutuspäivät ovat verovähennyskelpoisia yritykselle.
  • ELY-keskuksesta riippuen ammatillisen kielen koulutuksen voi järjestää yhteishankintana, jolloin ELY maksaa  5070 prosenttia kustannuksista.
OTA YHTEYTTÄ: 
 
Heidi Sippola

asiakkuuspäällikkö
044 4757301
heidi.sippola@edu.arffman.fi

Suomi-hubi PuPan aikataulu

Palveluesite

Lue lisää Suomi-hubi Kielestä