NUOTTI-VALMENNUS

 

Anna meidän auttaa elämäsi uuteen suuntaan, ja lähde kulkemaan kohti unelmiasi! Me uskomme Sinuun.

 

NUOTTI-VALMENNUS 16–29-vuotiaille nuorille

Uuden suunnan löytämiseksi voi joskus tarvita apua. Haluamme kulkea rinnallasi ja tukea sinua matkallasi.  Nuotti-valmennuksen kautta saat oman valmentajan, jonka kanssa lähdet kokoamaan omannäköistä suuntaa ja polkua tulevaisuuteesi. Aloita itsestäsi, nosta katse eteenpäin ja suupielet ylöspäin.

Yhdessä kasvatamme uskoa muutoksen mahdollisuuteen, ymmärrystä omiin voimavaroihisi sekä vahvuuksiesi hyödyntämiseen muutoksessa.

Valmennuksen kesto ja sisältö

Valmennus kestää 5 kuukautta ja sisältää 20 tapaamiskertaa. Valmennus on sinulle maksutonta, ja se suunnitellaan tarpeidesi mukaan. Valmennuksen tapaamiset toteutetaan pääasiallisesti yksilötapaamisina sinun omassa asuin- ja toimintaympäristössäsi. Tarvittaessa tavataan myös lähipiiriäsi ja kanssasi työskenteleviä ammattilaisia. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa etänä. Sovitaan yhdessä, mikä tapa yhteydenpitoon on sinulle mieluisin!

Hakuohjeet

Ei lomakkeita, ei lääkärinlausuntoa! Valmennukseen pääset ottamalla yhteyttä Kelaan, puh. 020 692 205 tai sinun kanssa työskentelevä ammattilainen voi ottaa puolestasi yhteyttä Kelaan.  Sinut haastatellaan ja hakemus otetaan suullisesti vastaan, sinun ei tarvitse täyttää mitään hakemuslomakkeita etkä tarvitse mitään lääketieteellistä selvitystä.

Kohderyhmä

Nuotti-valmennus on sinulle 16-29-vuotias nuori. Palvelu on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet ilman opiskelu- tai työpaikkaa tai jos opintosi ovat vaarassa keskeytyä. Kyseessä on matalan kynnyksen ja varhaisen vaiheen palvelu, joka ennaltaehkäisee ongelmien kasautumista ja monimutkaistumista. Tule siis rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä
Sami Kurt, valmentaja ja projektipäällikkö
+358 44 781 1907
 

Valmentajat

Roosa Piipponen

POHJOIS-SAVO

Roosa Piipponen

+358 44 784 5899

roosa.piipponen@edu.arffman.fi

Moikka! Olen Roosa, Nuotti-valmentajasi Kuopion seudulla. Ovatko voimavarasi, jaksaminen ja elämäsi sumun peitossa tai tienhaarassa? Ei hätää, autan sinua löytämään uuden suunnan elämänpolulla ja voimavarasi unelmiesi toteuttamiseen. Valmennan sinua käyttämään kykyjäsi ja ottamaan ohjat käsiin omassa elämässäsi. Ota minuun yhteyttä, etsitään yhdessä väyliä ja keinoja kohti uutta suuntaa.

Minulla on pitkä työkokemus valmentajana,  erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten  kanssa työskentelystä. Olen työotteeltani tsemppaaja, coachaaja ja vuorovaikuteinen rinnallakulkija ja tulevaisuuteen suuntaaja.  

Koulutukseltani olen viittä vaille valmis kuntoutuksen ohjaaja YAMK, ammatillinen opettaja, työhönvalmentaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Erityisosaamista minulla on haasteellisessa elämäntilanteessa olevien asiakkaiden ohjaamisesta, työllisyydenhoidosta ura- ja työhönvalmennuksessa sekä eri kuntoutuspalveluihin ohjaamisesta. Minulla on myös vahva työkokemus verkostotyöstä ja moniammatillisesta työskentelystä.

sami kurt

LAPPI, POHJOIS-POHJANMAA

Sami Kurt

+358 44 781 1907

sami.kurt@edu.arffman.fi

Terve! Olen Sami Kurt ja toimin Nuotti-valmentajana Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla.
Onko oman polun löytäminen haastavaa ja tulevaisuuden suunta hukassa?
Olen tehnyt töitä nuorten kanssa erilaisissa tehtävissä vuodesta 2000 ja niistä kokemuksista kertynyttä pääomaa, juuri sinä voit hyödyntää.
Oikealla tuella kaikkeen on löydettävissä ratkaisu. Olen valmentajana innostava ja helposti lähestyttävä. 

Lähdetään yhdessä miettimään sinulle sopivia valintoja. Valmennan nuoria yksilöllisesti jokaisen tarpeiden mukaisesti. Olen toiminnallisuuteen uskova ja valmennusta voidaan toteuttaa vaikkapa ulkoilun tai kahvittelun merkeissä mahdollisuuksien mukaan.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi AMK, ammatillinen opettaja ja nepsy-valmentaja. Viimeisten vuosien ajan olen työskennellyt starttivalmennuksen parissa, josta minulla on vahvaa osaamista erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa toimimisesta. Moniammatillisen verkostotyön tuntemus on tärkeässä roolissa työssäni.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Tanja Simonen

POHJOIS-POHJANMAA

Tanja Simonen

+358 44 555 9416

tanja.simonen@edu.arffman.fi

Moi! Olen Tanja ja sinun Nuotti-valmentajasi Pohjois-Pohjanmaan alueella.
Autan sinua oman elämän raiteilla ja tulevaisuuden suunnittelemisessa.
Olen tukenasi elämäsi päätöksissä ja auttamassa luotsaamaan tulevaisuuttasi toivomaasi suuntaan.

Olen mukava ja helposti lähetyttävä tyyppi, minun kanssani voit keskustella kaikista elämään liittyvistä henkilökohtaisuuksista luottamuksella. Olen työskennellyt paljon nuorten kanssa ja he ovat minulle hyvin luontaisia tuettavia. Erityisopettajana olen tottunut kohtaamaan erilaisia haasteita ja ratkaisemaan ne yhdessä valmennettavan kanssa.

Erityisopettajuus on vahva osaamiseni, mutta myös neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys on tuonut paljon osaamista valmennukseen. Hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja huomioin sen aina työssäni. Ihminen on kokonaisuus, mieli vaikuttaa kehoon ja keho vaikuttaa mieleen.

 

Henna Uutela

POHJOIS-POHJANMAA

Henna Uutela

+358 44 715 6052

henna.uutela@edu.arffman.fi

Hei. Olen Henna Uutela ja valmennan Pohjois-Pohjanmaalla. Olen valmis auttamaan, tukemaan ja ohjaamaan sekä etsimään yhdessä sinulle sopivia vaihtoehtoja ja ratkaisuja tähän elämänvaiheeseen. Pulmat, haasteet ja ristiriidat on voitettavissa ja yhdessä tehty työ on usein mielekkäämpää. Valmennus on aikaa miettiä, tarkastella ja pohtia asioita, jotka liittyvät omaan elämään ja tulevaisuuteen. Valmennus vie sinun asioita eteenpäin.

Koulutukseltani on kasvatustieteen maisteri, ammatillinen opettaja, neuropsykologinen valmentaja. Olen työskennellyt ohjaus- ja valmennustehtävissä sekä yrittäjänä. Suhtaudun kunnioittavasti ja ymmärtävästi eri ikävaiheiden kehitystehtäviin ja -haasteisiin. Kannustan luottamaan omaan itseen ja etenemään rohkeasti elämässä.

Tavataan valmennuksessa.

Yhteistyössä