NUOTTI-VALMENNUS

 

Anna meidän auttaa  elämäsi uuteen suuntaan ja lähde kulkemaan kohti unelmiasi! Me uskomme Sinuun.

 

NUOTTI-VALMENNUS 16 – 29- vuotiaille nuorille

Uuden suunnan löytämiseksi voi joskus tarvita apua – haluamme kulkea rinnallasi ja tukea sinua matkallasi.  Nuotti-valmennuksen kautta saat oman valmentajan, jonka kanssa lähdet kokoamaan omannäköistä suuntaa ja polkua tulevaisuuteesi. Aloita itsestäsi, nosta katse eteenpäin ja suupielet ylöspäin.

Yhdessä kasvatamme uskoa muutoksen mahdollisuuteen, ymmärrystä omiin  voimavaroihisi sekä vahvuuksiesi hyödyntämiseen muutoksessa.

 

Valmennuksen kesto ja sisältö

Valmennus kestää 5 kuukautta ja sisältää 20 tapaamiskertaa. Valmennuksen toteutus suunnitellaan sinun tarpeiden mukaan. Valmennus on sinulle maksutonta. Valmennuksen tapaamiset toteutetaan pääasiallisesti yksilötapaamisina – sinun omassa asuin- ja toimintaympäristössä. Tarvittaessa tavataan myös sinun lähipiiriä ja kanssasi työskenteleviä ammattilaisia verkosto tapaamisten merkeissä. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa etänä. Sovitaan yhdessä mikä tapa yhteydenpitoon on sinulle mieluisin!

 

Hakuohjeet

Ei lomakkeita – Ei lääkärinlausuntoa! Valmennukseen pääset ottamalla yhteyttä Kelaan, puh. 020 692 205 tai sinun kanssa työskentelevä ammattilainen voi ottaa puolestasi yhteyttä Kelaan.  Sinut haastatellaan ja hakemus otetaan suullisesti vastaan, et tarvitse täyttää mitään hakemuslomakkeita etkä tarvitse mitään lääketieteellistä selvitystä.

 

Kohderyhmä

Nuotti valmennus on sinulle 16-29-vuotias nuori. Palvelu on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet ilman opiskelu- tai työpaikkaa tai jos opintosi ovat vaarassa keskeytyä. Kyseessä on matalan kynnyksen ja varhaisen vaiheen palvelu, joka ennaltaehkäisee ongelmien kasautumista ja monimutkaistumista. Tule siis rohkeasti mukaan!

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta  www.kela.fi/nuottivalmennus

Lataa esite TÄSTÄ 

Valmentajat

POHJOIS-POHJANMAA

POHJOIS-POHJANMAA

Pekka Kansanoja 

+358 44 901 6026, pekka.kansanoja@edu.arffman.fi

Hei toimin nuotti -valmentajana Oulun seudulla. Tuntuuko sinusta, että elämäsi on tavalla tai toisella jumissa? Olen voinut auttaa lähes parinkymmenen vuoden ajan nuoria löytämään heidän vahvuutensa ja saamaan voimavaroja takaisin. Ota minuun yhteyttä, uskon että pystyisin auttamaan sinuakin.

Olen tehnyt vuodesta 2000 lähtien töitä nuorten, varsinkin erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa. Omaan rauhallisen ja käytännönläheisen työskentelyotteen. Koulutukseltani olen sosionomi (nuoriso- ja aikuissosiaalityö, Valviran rek.) Erityisvahvuutena minulla on nivelvaiheiden haasteet. 

POHJOIS-SAVO

POHJOIS-SAVO

Roosa Piipponen

+358 44 784 5899, roosa.piipponen@edu.arffman.fi

Moikka, olen Roosa, Nuotti-valmentajasi Kuopion seudulla. Onko voimavarasi, jaksaminen ja elämäsi sumun peitossa tai tienhaarassa? Ei hätää, autan sinua löytämään uuden suunnan elämänpolulla ja voimavarasi unelmiesi toteuttamiseen. Valmennan sinua käyttämään kykyjäsi ja ottamaan ohjat käsiin omassa elämässäsi. Ota minuun yhteyttä, etsitään yhdessä väyliä ja keinoja kohti uutta suuntaa.

Minulla on pitkä työkokemus valmentajana,  erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten  kanssa työskentelystä. Olen työotteeltanii tsemppaaja, coachaaja ja vuorovaikuteinen rinnalla kulkija tulevaisuuteen suuntaaja.  

Koulutukseltani olen viittä vaille valmis Kuntoutuksen ohjaaja YAMK, ammatillinen opettaja, työhönvalmentaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Erityisosaamista minulla on haasteellisessa elämäntilanteessa olevien asiakkaiden nivelvaiheiden ohjaamisesta, työllisyydenhoidosta ura- työhönvalmennuksessa, sekä eri kuntoutuspalveluihin ohjaamisesta. Minä on myös vahva työkokemus verkostotyöstä ja moniammatillisesti toimisesta.

 

Yhteistyössä